טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם אני בן 15 ושוקל 104 וגובה 163ס"מ ואני רוצה דחוף להורייד במישקל ואני בדיאטה עכשיו ואני לא יודע אם זה נכון איך שאני עושה אותה אני קם בבוקר שותה נס חצי מים חצי חלב אם אני עובד אז אני בסביבות שעה 11 לבין 2 אני אוכל ארוחה סלט אם שתי פרוסות לחם קל ביצה קשה ו 3כפותת קוטג/גבינה 3% ואחרי זה בשעה 6 אני חוזר אני אוכל כוס אורז מבושל הרבה סלט מתובלןן אם מלח ולימון בלי שמן וכול זה ושניצל אחד או שתים אם מתוגן אם כפית שמן זית אם קצת פפריקה פילפל שחור ומלח ו בלילה ככה אם אני רעב אני אוכל לי איזה 2 פלחים של אבטיח וזה אני אוכל כל היום ליפעמים פה ושם דברים אבל בעיקרון זה ואני לא יודע אם זה תזונה מלאה אולי זה יזיק לי אני רוצה לדעת אם זה טוב אז אם תוכלו ליבנות לי אם האוכל הזה ואם צריך להוסיף דברים אני יודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית אני רוצה להחמיא לך על הרצון והנחישות לרדת במשקל. אכן זוהי הזדמנות טובה עבורך לעשות שינוי כשאתה צעיר ולצמצם בעיות בריאותיות בעתיד. לגבי הדיאטה עצמה- יש לי הסתייגויות, משום שאתה אוכל מעט מידי. אתה ודאי יורד במשקל אבל מניסיון - דיאטות "דלות" מידי לא מחזיקות לאורך זמן ובמרבית המקרים מסתיימות ב"שבירה" ועלייה מהירה חזרה. אני ממליצה לך מאוד לפנות לתזונאית ולהכנס למסגרת של מעקב שקילה. הרעיון הוא לשנות הרגלים ולא לעשות דיאטה שהיא זמנית וזאת תוכל להשיג על ידי תפריט נכון, אפשרויות גיוון, שינוי הרגלים, פעילות גופנית ומעקב שקילה. בגילך זה אף משמעותי יותר כדי לא לפגוע חלילה בצמיחה ובמסת עצם. עד אז - כדאי שתוסיף ארוחה קטנה בין 11:00 ל-18:00. אולי כריך מלא עם טונה / פסטרמה ופרי ? בהצלחה ו...תמשיך לעדכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים