עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אלון
    07/07/2009

שלום, אני בן 16 ו1.62. אני שוקל 59 ק"ג, אני הורדתי כבר במשקל בעבר וכשאכלתי 1200 קלוריות ליום הרגשתי שזה לא מספיק לי, אני מעוניין לרדת במשקל אבל רציתי לדעת כמה קלוריות בערך אני צריך לצרוך בשביל זה.
    אני מתאמן במכון כושר בערך שלוש פעמים בשבוע, אני עושה ריצה די קשה (אני כן מצליח להתמיד בה, כבר חודשיים בערך) שבה ההליכון מראה שאני שורף 750 קלוריות אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל אני רץ 47 דקות ועוד עושה הליכה מהירה אחרי זה, והריצה בהחלט בקצב טוב. אחרי זה אני עושה גם אימון מכשירי כוח וכפיפות בטן.
    כמו שכתבתי יש ימים שאני אוכל 1200, יש 1400 ויש גם 1500 אבל אני רוצה לדעת למה בערך כדי לי להיצמד, והאם התפריט מתאים.
    בנוסף אני מאוד אוהב שוקולדים,חטיפים ועוגיות,רציתי לדעת איך אני יכול לשלב את זה בתפריט לדעתכם, בלי לפגוע יותר מידי ואפילו בלי לאכול את זה מידי יום אבל אני מרגיש שזה מאוד חסר לי ואני לא רוצה להגיע למצב שאני מתנפל על זה, אני הייתי שמן והרזיתי ויש לי אהבה למאכלים מסוג כזה.
    בבוקר- ברנפלקס ללא סוכר 60 גרם+כוס חלב/גביע יוגורט 0 אחוז של דנונה + כוס נס קפה
    ביניים- 2 פרוסות לחם קל עם ריבת תות לייט/תפוח
    צהריים- 2 כוסות אורז/פתיתים+2 נתכים גדולים של חזה עוף/רגל עוף אחת/כדורי בשר, עם מעט מאוד שמן + סלט גדול
    ביניים-תפוח/לחמניה קלה עם ריבת תות לייט או סימפוניה
    ערב- ברנפלקס עם יוגורט/4 פרוסות לחם קל+פרוסת גבינה צהובה אחת/סרדינים בשמן לאחר סינון עם 2 פרוסות לחם קל/סלט טונה

בערב זה מאוד משתנה, יחסית למה שאכלתי לאורך היום ולכמות הקלוריות שאני לא תמיד סגור לכמה להגיע. בנוסף אני משתדל לאכול את ארוחת הבוקר לפני האימון וארוחת הצהריים אחרי, אם כי יש ימים שאני אוכל את הארוחת צהריים, מחכה כ4 שעות ואז יוצא לאימון וחוזר לארוחת הערב. אני אשמח לתגובות וכיצד אני יכול לשלב יותר מתוק בתפריט? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הי אלון

ד''ר רוני חרמון
    07/07/2009

אתה צריך לאכול קצת פחות מהתוצאה שתקבל מהכפלת משקלך בעשרים וארבע. חטיפים מתוקים יקלקלו לך ואתה תשאר מכור אליהם ולכן טוב שעה קודם להגמל מכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו