הההההלפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הההההלפ
    עזרה
    08/07/2009

יש לי בטן גדולה מה עושים ואני שוקלת 47
    1.58
    בת 17

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הההההלפ

הוספת תגובה

• אולי רק נדמה לך?

אהרון
    09/07/2009

אם לא, אין הרבה מה לעשות. את רזה מאוד, לא תוכלי וגם לא רצוי לרזות כדי להוריד שומן מהבטן.
    התפלגות השומן בגוף נקבע גנטי ואת הגנים לא ניתן לשנות. בקיצור, אין הרזיה נקודתית.
    מה שנותר לך הוא לעשות תרגילי בטן נכונים לצורך חיזוק השרירים שיחזיקו טוב יותר את הבטן ,כך תבלוט פחות, אבל לא ימיסו את השומן. תצטרכי ללמוד לאהוב את הגוף שלך ומבנהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עזרה
    09/07/2009

בחצי שנה האחרונה עליתי מתת משקל של 43 ל 47 עקב בולמוסים של 5000 קל' ליום,ומלא ספורט..
    סיכנתי את עצמי במשו?<<
    מהיום אני התחלתי לאכול בריא ולא בכמויות כאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר גמור

אהרון
    09/07/2009

המשיכי לאכול בריא, לא יותר מדי, גם לא מעט מדי עם פעילות גופנית יומית כאורח חיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו