טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת.5. 12 גובהי 1.50 ומשקלי 50 קילו אני מנסה לרדת אבל לא מצליחה נסיתי אצל הדיאטנית ולא עזר לי אני עשיתי הליכות כפיפות בטן הכל אבל לא ירדתי טיפה קשה לי מאוד
אנא עזרו לי דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ספורט כבר אמרתי? כל יום שעה וחצי פעילות אירובית, אפשר לחלק לפעמיים. אם הדיאטנית כללה מתוקים וחטיפים בתפריט, יש להמנע לחלוטין מהם. כמו כן הורידי לחצי את כמות הפחמימות המרוכזות לטובת ירקות טריים (גם בהם יש פחמימות אבל בריכוז קטן). לא לשתות אלא מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני עושה ספורט כזה: בשישי שבת הליכה מהירה עם קטעי ריצה קלה שעה וחצי+-. משתדלת לעשות כמעט כל יום תרגילי בטן. עולה במדרגות בין 10-20 קומות ביום,כל פעם 4 קומות. אני בסטודיו לחיטוב עיצוב ואירובי,כל פעם שיעור אחר של חצי שעה, ומשתדלת ללכת לכל מקום כמה שיותר ולהיות פעילה....
לפני חצי שנה שקלתי 43 והיייתי בתת משקל מפחיד לאחר דיאטת כאסח,ואחרי טיפול וייעו. התחלתי לאכול יותר,אבל בחצי שנה האחרונה היו לי מלא בולומוסים כמעט כל יום התסכם לי ב 5000 קל' והפסקתי לאכול רק כאשר עמדתי להקיא וכבר לא יכלתי לדחוף,מהיום אני משתדלת לאכול יותר בריא ולא כל כך הרבה...אבל גם לא מעט. עד עכשיו אכלתי כבר 1000 קל' אבל ממאכלים בריאים. מה עושים עם הבטן? אני עושה הרבה הרבה ספורט, אבל בחודש הזה לא עשיתי כמעט כי לא הרגשתי טוב בלשון המעטה.. עוד עצות??
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד