שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חזי
    10/07/2009

ביומיים האחרונים הייתי מאוד חולה. שילשלתי איזה 5 פעמים, כאבה לי הבטן מאוד, והקאתי.
    אני מרגיש שיפור מסוים אבל לא לגמרי ,ובעצם אתמול לא אכלתי כלום כי פשוט לא הייתי מסוגל, והיום איכשהו דחפתי לעצמי 2 כוסות מרק לייט. הלייט לא היה בכוונה זה פשוט מה שהיה לי בבית, ושתיתי מרק בגלל שזה הדבר היחיד שהוא מיימי והרגשתי שאני יכול לדחוף לגוף למרות החוסר תיאבון. כך שביומיים האחרונים אכלתי 120 קלוריות, ומחר אני מקווה שאני ארגיש טוב יותר אבל אני לא יודע כמה אני אהיה מסוגל לאכול.
    השאלה היא, אני יודע שצריכה מופחתת של קלוריות גורמת לאיבוד רקמת שריר ולהפחתה בקצב חילוף החומרים ע"י הגוף, עכשיו הגוף עושה את זה מספיק מהר כדי שזה יתרחש ובכך אחרי שאני אחלים אני אשרוף פחות קלוריות במנוחה? או שאין לי מה לדאוג? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כן ולא

אהרון
    10/07/2009

התסריט שלך כן מתרחש עבור תקופה ממושכת של תת-תזונה.
    גם במצב הנוכחי יש ירידה הפיכה בקצב המטבולי וגם פרוק שריר לא משמעותי. כיוון שמדובר על פרק זמן קצר, עם החלמתך הכול יחזור לקדמותו. לשם כך יש להקפיד על תזונה נכונה ושתיה מספקת.
    אין מקום לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו