קפה נמס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפה נמס
    עזרה
    10/07/2009

אני בת 17
    ואני רוצה להתחיל לשתות קפה נמס בטעם אגוזים אחד ביום,כף קפה נמס,סוכרזית אחת,חצי כוס מים חמים,וחצי כוס חלב 1%ף

כדי להתחיל?,זה משמין? זה מועיל?
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפה נמס

הוספת תגובה

• ועוד שאלה..ספירת קלוריות

עזרה
    10/07/2009

אתה מציע לי לספור קלוריות?
    ועד כמה קלוריות בערך אני צריכה לאכול??

מסתבר שאני שוקלת 48,וגובה 1.58.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות

אהרון
    10/07/2009

משקלך בטווח התקין (קרוב לתחתית). לא מתעסקים בספירת קלוריות ללא צורך. האובססיה הזאת יכולה להוביל להפרעות אכילה או לחלופין, להשמנה. העיקר לאכול לפי כללי התזונה הנכונה ולהיות
    פעילה מבחינה גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לך?

אהרון
    10/07/2009

הקפה אינו מוצר הכרחי במסגרת התזונה הנכונה כי לצד יתרונות מסויימים יש בו הרבה חסרונות מוכחים. למי שכבר שותה, כוס ביום אינו מזיק. מתחילים עם כוס ובהדרגה עלולים להגיע להתמכרות ואז יש בעיה. הרבה יותר קל לא להתחיל מאשר להגמל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו