לחם מחיטה מלאה של דגנית עין-בר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם מחיטה מלאה של דגנית עין-בר
    שרי
    11/07/2009

שלום לך

קניתי לחם מעולה של דגנית עין בר קל מחיטה מלאה בתוספת דגנים כשאני אוכלת אני מרגישה שהוא כמו לחם רגיל מבחינת השובע

שאלתי כמה קלוריות כל פרוסה?

האם הוא באמת קל קלוריות כמו שכתוב?

בתודה מראש

שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כ - 52 קלוריות לפרוסה של כ- 30 גרם

מיכל אהרונסון
    19/07/2011

לחם קל מחיטה מלאה של דגנית עין בר מכיל פרוסות בגודל של כ- 30 גרם ולכן כל פרוסה היא כ- 52 קלוריות לפרוסה. 2 פרוסות הן כ - 104 קלוריות ומכילות כ 9.6 גרם סיבים! שמאוד מסייעים לתחושת השובע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחם מחיטה מלאה של דגנית עין-בר - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    19/07/2011

שרי שלום,
    לחם קל מכיל על פי החוק עד שני שליש מהקלוריות שמכיל לחם ההשוואה. מהו לחם ההשוואה רק היצרן יודע. לכן את צריכה לקרוא כמה קלוריות יש בלחם הקל שאת בוחרת (ועדיף גם לבדוק תכונות אחרות למשל תכולת סיבים תזונתיים ונתרן). אני, מעדיף לחם מלא לא קל.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מראש

רונית
    19/07/2011

שלום

אני צמחונית זמן רב,אך אינני יודעת אם אני אוכלת נכון ומספיק מבחינת מינרלים וויטמינים חלבון מלא וכו..

התזונה שלי : עד השעה 17:00 חופן שקדים ,אגוזי מלך,שקדים וצימוקים (לא קלוי),ו 3 מנות פירות העונה.

17:00 אורז מלא,סלט מכל הסוגים 400 גרם,קטניות,נבטים ונבטטוטים שאני מגדלת לבד ביבית( אינני יודעת מה הכמות המומלצת של נבטים ונבטוטים שצריך לאכול)

דג פעם בשבוע ,2 פעמים מוצרי סויה,והשאר קציצות ירקות שאני מכינה.

בערב 2 פרוסות ,או עם טחינה או אבוקדו או חומוס.

ביצה אחת בשבוע, טוסט עם גבינה צהובה פעם בשבוע.

אודה לתשובה האם יחסר לי בתזונה זו איזשהו ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לקרוא את הכתוב באריזה

אהרון
    11/07/2009

בד"כ כתוב פחות ב 10-30%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו