עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    שירן
    12/07/2009

שלום, אני בת 13.6 גובהי 1.54 ומשקלי 49 הייתי רוצה לרזות לפחות 5 קילו בשביל להרגיש נח עם עצמי ולהראות יותר טוב, חוצמיזה שאני בכושר גופני תמידי של כ-4 פעמים בשבוע שעה וחצי אבל לעולם אני לא יורדת וגם אני רקדנית וחשוב שרקדניות תראנה טוב :)
    הבעיה היא שאני לא מפסיקה לרעוב וכל פעם אני פותחת את המקרר בשביל להכניס משו לבטן
    הייתי רוצה לבקש מתכון בתפריט בריאותי שאני אוכל לרדת במשקל ולא להרעיב את עצמי
    תודה רבה,
    שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• חשוב לציין גם

שירן
    12/07/2009

שאני אוכלת רק דברים בריאים אני באורח חיים בריא כבר המון זמן ושום דבר לא מוריד אותי במישקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל בריא אינו מבטיח הרזיה

אהרון
    13/07/2009

אפשר להקפיד על כל עקרונות התזונה הנכונה ועדיין להשמין. כדי לרזות צריך מאזן אנרגיה שלילי,
    כלומר לשרוף יותר קלוריות ממה שמקבלים מאוכל. אם את בטוחה שהתזונה שלך בריאה, המשיכי ורק הפחיתי כמויות. השקילה השבועית תראה לך אם צריך להפחית עוד.
    אם את מעוניינת, תכתבי מה שאת אוכלת בכל ארוחה כולל נשנושים, ותקבלי הצעות שיפור בהתאם לנתונים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו