טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הנתונים שלי הם - גובה 1.60, משקל התחלתי כ 63 ק"ג, משקל היום כ 60 ק"ג, בת 36, לאחר 2 לידות. אני מסיימת כעת את השבוע החמישי של הדיאטה שלי, בה אני אוכלת פחות או יותר את התפריט הבא. בשבועיים הראשונים ירדתי 2 ק"ג, ובערך מאז אני תקועה ולא מצליחה לרדת עוד. שאלה נוספת - בשנתיים האחרונות לא שתיתי בכלל נס קפה, אך לכבוד הדיאטה חזרתי לשתות נס קפה קר בכמויות גדולות למדי - בממצוע 3 כוסות ביום, בלי ממתיקים, אך עם כמות גדולה למדי של חלב. האם יש לכך תחליך...? הייתי רוצה להיפטר מזה..
אני לא ממש צמחונית, לא מאד אוהבת בשר, אבל מוכנה להוסיף אם יש לכך חשיבות. מה הוא קפה טבעי? לשם מה להוסיף ממתיק מלאכותי, אם אני ממילא לא ממתיקה אותו? חשבתי על תחליף קפה על בסיס שעורה שקיים בחנויות הטבע, האם מומלץ? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכוונה הוא לקפה טחון מגרעיני קפה (שחור) ולא נס שהוא תוצר מעובד בתהליך כימי. רצוי להמנע גם מתחליפי קפה אלא אם כן לא מכילים קפאין או נוכחותו אינו בכמות משמעותית. לא שמתי לב קודם שאת לא ממתיקה, בטח שזה עדיף ללא ממתיק מלאכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר - יוגורט עזים 3% + כפית סילאן + 2 כפות קוואקר לא מבושל ===בלי סילן . גם פילפל אדום. כוס נס קפה 'קר ==לוותר פרי (בדרך כלל תפוח)
צהריים - 3 כפות אורז מלא / מג'דרה מארז מלא ==במקום אורז, מדי פעם ירקות מבושלים (כרוב, כרובית,ברוקןלי ) סלט מכל הירקות (1 מכל ירק) + כף שמן זית ==רק כפית או שתיים+ מיץ לימון פרוסת פשטידת קישואים ללא בצק / קופסאת טונה ===כל פעם חייבת חלבון דג טרי\עוף ללא עור ושומן\בקר רזה. גם טונה בסדר 2 כפות טחינה ===רק 2 כפיות, אפשר לוותר אם שמת שמן בסלט
כוס נס קפה קר ===לוותר פרי (מלון / תפוח) ==לדחות את הפרי לביניים (לא חובה) ערב - 3 פריכיות אורז מלא סלט כנ"ל גביע קוטג' 3%\==קופסת סרדינים
מה לעשות כדי לרדת עוד במשקל?? אני רוצה לחזור למשקלי לפני הלידה השניה, שזה 56 ק"ג? ===זאת משימה אפשרית. הרבה פעילות אירובית (לפחות שעה ביום) תביא אותך לשם. מדוע אני תקועה זה כמה שבועות? ==עם פ"ג ויישום הצעות השיפור ההרזיה תתחדש
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד