טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם, אני בת 32 בעלת הסטוריה של דיאטות ...גובהי 1.70 ומשקלי היום 73 , בערך. אני עושה פעילות גופנית כמה שיותר , הרבה ספינינג לפחות ארבע פעמים בשבוע , ואם לא מסתדר אני עושה אימון על מכשיר הקרוס טריינר כשעה . לפעמים אף חמש ויצא לי גם כל יום . אני אוכלת תפריט מגוון ומאוזן של 1000-1200 קלוריות ביום ולמרות כל זאת אני כמעט ולא יורדת במשקל .אני מתוסכלת מאד . אין לי בעיה בבלוטת התריס אך אני מבינה כי המטבוליזם שלי איטי בצורה יוצאת דופן . אני בדיאטה וספורט מאמצע מרץ אז שקלתי 74.500. הראיתי לדיאטנית יומן אכילה אותו אני מקפידה למלא כל יום ואין לה הערות . האם פגשתם פעם מישהי כמוני ?אנא עצתכם . אני מעוניינת להוריד 10 ק"ג וזה נראה ממש קשה . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל דיאטה דלת קלוריות נוספת כתוצאה של הכישלון הקודם, מורידה את קצב חילוף החומרים. בשום אופן אין להוריד עוד יותר את היקף התפריט, מתוך ההנחה שהוא מבוקר בצורה מקצועית על ידי הדיאטנית שלך. גם היקף הפעילות הגופנית סביר. חשוב מאוד לבצע אמוני כוח להגדלת מסת השרירים שתשפר את חילוף החומרים. אני מציע לך לבצע אבחון RMR - קצב מטבולי במנוחה ולמדוד את אחוז השומן (כנראה גבוה). על סמך נתונים אלה נראה איך אפשר לפתור את הבעיה. האמת היא שגם עכשיו מצבך רחוק מלהיות נורא אבל לפני שאומר לך את המשפט השחוק " את צריכה ללמוד לאהוב את הגוף שלך" , אני מאמין שעוד אפשר לשפר בדרך בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה שאת רוצה זה לא אומר שזה טוב. בסה"כ את במשקל טוב את יכולה לרדת עוד 3-4 קילו אבל לא יותר. הבעיה היא אם תרדי עוד 10 קילו כמות הקלוריות שתצטרכי לאכול בכדי לשמור על משקלך יהיה לא מספק ויקשה עליך לשמור על זה ובכך לא תוכלי לשמור על משקלך לאחר הירידה. מה שאת צריכה לעשות זה לבדוק את צריכת הקלוריות היומית שלך בכדי לשמור על המשקל וסדר את האוכל בצורה שהכמות הכללית ליום תהיה קצת פחות מזה. פרט לכך תמשיכי בספור ובניית מסת שריר ותשתי הרבה מאוד מים
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד