כמעט ולא יורדת במשקל !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט ולא יורדת במשקל !
    בשמת
    14/07/2009

שלום לכם,
    אני בת 32 בעלת הסטוריה של דיאטות ...גובהי 1.70 ומשקלי היום 73 , בערך.
    אני עושה פעילות גופנית כמה שיותר , הרבה ספינינג לפחות ארבע פעמים בשבוע ,
    ואם לא מסתדר אני עושה אימון על מכשיר הקרוס טריינר כשעה . לפעמים אף חמש ויצא לי גם כל יום .
    אני אוכלת תפריט מגוון ומאוזן של 1000-1200 קלוריות ביום ולמרות כל זאת אני כמעט ולא יורדת במשקל .אני מתוסכלת מאד . אין לי בעיה בבלוטת התריס אך אני מבינה כי המטבוליזם שלי איטי בצורה יוצאת דופן .
    אני בדיאטה וספורט מאמצע מרץ אז שקלתי 74.500.
    הראיתי לדיאטנית יומן אכילה אותו אני מקפידה למלא כל יום ואין לה הערות .
    האם פגשתם פעם מישהי כמוני ?אנא עצתכם . אני מעוניינת להוריד 10 ק"ג וזה נראה ממש קשה .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט ולא יורדת במשקל !

הוספת תגובה

• ענית בעצמך: מטבוליזם איטי.

אהרון
    14/07/2009

כל דיאטה דלת קלוריות נוספת כתוצאה של הכישלון הקודם, מורידה את קצב חילוף החומרים.
    בשום אופן אין להוריד עוד יותר את היקף התפריט, מתוך ההנחה שהוא מבוקר בצורה מקצועית על
    ידי הדיאטנית שלך. גם היקף הפעילות הגופנית סביר. חשוב מאוד לבצע אמוני כוח להגדלת מסת השרירים שתשפר את חילוף החומרים.
    אני מציע לך לבצע אבחון RMR - קצב מטבולי במנוחה ולמדוד את אחוז השומן (כנראה גבוה).
    על סמך נתונים אלה נראה איך אפשר לפתור את הבעיה. האמת היא שגם עכשיו מצבך רחוק מלהיות נורא אבל לפני שאומר לך את המשפט השחוק " את צריכה ללמוד לאהוב את הגוף שלך" , אני מאמין שעוד אפשר לשפר בדרך בריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בשמת

ד''ר רוני חרמון
    15/07/2009

זה שאת רוצה זה לא אומר שזה טוב. בסה"כ את במשקל טוב את יכולה לרדת עוד 3-4 קילו אבל לא יותר. הבעיה היא אם תרדי עוד 10 קילו כמות הקלוריות שתצטרכי לאכול בכדי לשמור על משקלך יהיה לא מספק ויקשה עליך לשמור על זה ובכך לא תוכלי לשמור על משקלך לאחר הירידה. מה שאת צריכה לעשות זה לבדוק את צריכת הקלוריות היומית שלך בכדי לשמור על המשקל וסדר את האוכל בצורה שהכמות הכללית ליום תהיה קצת פחות מזה. פרט לכך תמשיכי בספור ובניית מסת שריר ותשתי הרבה מאוד מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו