עודפי עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודפי עור
    נירית
    18/07/2009

שלום, שמי נירית ואני בת 31 אני צריכה לרדת 50 ק"ג, התחלתי לעשות דיאטה מבוקרת בליווי דיאטנית. אני משתדלת לעשות ספורט לשריפת קלוריות.
    הפחד הגדול שלי שכאשר אגיע למשקל מסוים יישארו לי עודפי עור ונפילת חזה.
    שאלתי האם יש דרך למנוע את היווצרות עודפי העור?
    העור הוא אלסטי אבל עד גבול מסוים ואני פוחדת שאהיה רזה אבל הגוף שלי יראה נורא בעקבות עור עודף.
    אשמח לתשובה,
    תודה מראש נירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודפי עור

הוספת תגובה

• פחד מוצדק, אבל...

אהרון
    18/07/2009

תלוי הרבה באיכות העור. גם קצב ההרזיה משפיע. אמון התנגדות שלוש פעמים בשבוע עשוי למתן
    את התופעה. הווצרות עודפי עור הינו פגם אסטתי, אבל עודף מוגדר חולני פוגע בבריאות באופן מהותי ואף מסכן את החיים, כך שאין כאן מקום לשיקולים. בכל מקרה קיימת אופציה ניתוחית אבל
    קודם תני לכוחות הגוף לעשות מה שהם מסוגלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נירית שלום

ד''ר רוני חרמון
    19/07/2009

ירידה של 50 קילו יהיה קשה לעור להמתח ברור שישארו עודפי עור אבל כיוון שאת צעירה יחסית אם תעשי את התהליך מאוד הדרגתי ולאט ותעשי הרבה ספורט מצבך יהיה יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו