תזונה למתאמן ואחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה למתאמן ואחוזי שומן
    רותם
    20/07/2009

שלום ותודה על תשומת הלב שמי רותם חייל בן 20.
    התחלתי לאתאמן לפני כחודש וחצי במכון כושר במטרה להתרחב נפגשתי עם יועץ כושר שבדק לי גובה:1.79 משקל:67 ואחוזי שומן:7.7 הוא אמר לי שאני צריך לראות תזונאי ע"מ להגיע לתוצאות.
    רציתי לדעת האם האוחזי שומן שלי נמוכים מדיי מה הכמות אחוזים הרצויה לגבר בגילי ובנתונים שלי ואם זה נמוך מה עלי לעשות מה לאכול ומתי אני מתאמן 4 פעמים בשבוע.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה למתאמן ואחוזי שומן

הוספת תגובה

• הכול טוב מלבד דיוק מדידת השומן

אהרון
    20/07/2009

הנתונים שלך טובים . לא נראה לי שתוצאת מדידת אחוז השומן מדוייקת (מראה
    פחות). היא מתאימה לספורטאי מקצועי בענפי ספורט מסויימים. טווח אחוז השומן תקין עבור גברים
    הוא 10-20 ובגילך רצוי כמה שיותר קרוב לגבול התחתון.
    אם תתמיד באימון אפקטיבי בחדר הכושר ותזונה נכונה, משקלך יעלה בדרך הבריאה תוך הגדלת מסת השרירים.
    2-3 שעות לפני האימון אכול ארוחה עיקרית מורכבת מפחמימות מורכבות ומלאות וחלבון כאשר הדגש הוא על פחמימות. 15-20 דקות לפני האימון ומייד אחריו פחמימה פשוטה בעלת אינדקס גליקמי גבוה כמו 2-4 תמרים או 1-2 פרוסות בגט צרפתי (גם לחמניה לבנה בסדר).
    שעה אחרי האימון, ארוחת חלבונים ופחמימות (מוצרי קמח מלא או אורז מלא) הכוללת גם ירקות.
    גם אם זה קצת יותר משעה, לא קורה אסון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם

רותם
    20/07/2009

עזרתם לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו