מעורר תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעורר תאבון
    מתולתלת
    21/07/2009

אני עוד מעט בת 15 ובדיוק היום התחלתי לקחת פרמאטון קידי שזה סירופ עם כל מיני ויטמנים.
    אני לוקחת את זה כדי להגביר את התאבון.
    האם זה מה שיעזור? והאם יש עוד דרכים להגביר את התאבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעורר תאבון

הוספת תגובה

• הגברת התאבון

אהרון
    21/07/2009

בטוח שהסירופ עוזר ליצרן ולרוקח, אבל ספק אם יגביר תאבון לאורך זמן, אם בכלל.
    פעילות גופנית אירובית בעצימות בינונית עשויה לעזור. עדיפה שחיה. נסי לאכול כמה שיותר פירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעורר תאבון

ליטל סמואל-לוי
    22/07/2009

צריכת תוסף ויטמינים אינה מעלה את התאבון. אם את צריכה לעלות במשקל אפשר להתאים תפריט "עשיר" יותר מבחינת המאכלים כלומר להוסיף אבוקדו, טחינה, שמן זית, גרנולה, אגוזים (ומזונות בריאים אחרים) או להוסיף השלמות בין הארוחות (כמו שייקיים למינהם על בסיס פירות, חלב, גלידה וכו'...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מתולתלת
    22/07/2009

כבר עשיתי דיאטנת השמנה בעבר ועליתי 6 קילו.
    בכל יום אכלתי 2500 קלוריות ועליתי מאד מהר. כשהפסקתי עם הדיאטה לא היה לי יותר תאבון
    ואני רוצה משהו שיעורר את התאבון שלי.
    האם יש קשר בין חוסר בויטמינים לבין חוסר בתאבון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו