טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, עד לא מזמן עוד הייתי נחשבת אנורקסית , עכשיו פחות או יותר המצב ישתנה , אבל עדיין מתי שאני אוכלת אני מרגישה כאבי ם, אפילו אם זה משהו קטן , יש ימים שאני דוחפת אוכל בכוח כי אני לא רוצה לחזור למצב שהייתי בו , שאני אוכלת משהו ישר נהיים לי שילשולים , זה תופעה טבעית?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם אני הייתי אנורקסית .. לפני חצי שנה, לגבי מה שכתבת, כנראה הקיבה שלך מאוד הצטמצמה, נסי לאכול כפי שאת יכולה באמת כדאי לך לא לחזור למצב בו היית, תחילה ממש תתנפח לך הבטן אבל עד שהקבה תתרגל.. בקשר לשלשולים אין לי מושג, זה לא קרה לי נראה לי את צריכה ללכת לרופא לגבי השלשולים ושתי תה והרבה קולה(אפשר גם דיאט) זה עוזר ויעשה לך את הקקי מוצק יותר. אבל באמת תעשי מאמצים לצאת מזה. אני יודעת שיהיה קשה, שיהיה בהצלחה 3>
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים