טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16, גובה 1.64 במשקל 57. כבר יותר מחודש וחצי אני מתאמנת קבוע בחדר כושר, 5 פעמים בשבוע, אימון שמשלב אירובי ותרגילי כוח. בהתחלה, אחוזי השומן שלי היו 27 ועכשיו הם קצת פחות מ25. ההיקפים שלי אמנם ירדו, אבל אני לא מרגישה ירידה במשקל. התזונה שלי די טובה, ואני אוכלת טוב לפני האימון ומקפידה על חלבונים משולבים בפחמימות לאחר האימון בכדי לבנות את השריר. למה אני לא יורדת במשקל? אני יודעת שהמשקל שלי טוב לגילי ולגובה שלי, אבל אני רוצה לראות ירידה במשקל ואז אני אדע שהשומן ירד, וכל קילו שיתווסף יהיה משקל של שריר. תוכלו לעזור לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בד"כ בשבועות הראשונים של אימונים בחדר כושר (כוח) ואחרי הפסקה ארוכה, יש צבירת נוזלים ולפעמים המשקל אף עולה. הפרמטר הרלוונטי ביותר הוא אחוז השומן, והורדה של 2% בחודש וחצי הוא השג יפה בהחלט. המשיכי להתאמן ולאכול נכון ובשבועות הבאים תראי גם ירידה במשקל, אם כי אני לא בטוח שזה מה שאת צריכה (2-3 ק"ג לכל היותר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש אתר חדש קוראים לו FoodsDictionary, שם תוכלי לבנות לעצמך תפריט תזונה אישי ותוכלי לדעת על כל מוצר את כל הערכים התזונתיים שלו והרכיבים ואפילו את הכשרות של אותו מוצר!!!!
ממליץ לך לראות אותו.
מצבך מצויין ירידה במשקל לא הכרחית במצבך עדיף לך לשמור על משקלך באדיקות רבה. פירוק שומן גורם יותר להיצרות היקפים ופחות מדגיש את הירידה במשקל כך שלפי התאור שלך את בדרך המלך בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד