ועוד שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה חשובה
    shell
    25/03/2007

אין לי סדר יום קבוע לאכילה...יוצא לי לפעמים גם לאכול בלילות לפני השינה האם יש לזה השלכות והאם התמכרות למתוק גם מזיקה כי גם ממתקים אני לפעמים אוכלת לפני השינה בעיקר שוקולד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועוד שאלה חשובה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה

מוניקה קרן
    26/03/2007

שוב שלום,
    כמו שציינתי קודם, כדאי לאכול ארוחות מסודרות. בד"כ זה מתחלק ל-3 ארוחות עיקריות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות. סה"כ יוצא שאוכלים כל 3-4 שעות. אם יש לך התמכרות למתוק האכילה המסודרת, יכולה בהחלט להקטין את הצורך הזה.
    אין חשיבות מיוחדת לשעה שבה אוכלים מבחינת מאזן הקלוריות היומי. כדאי לאכול ארוחת ערב כ-4 שעות לפני השינה ואפשר עוד חטיף קטן (כמו פרי, יוגורט, מעדן, 3 קוביות שוקולד) כארוחת לילה. זאת מהסיבה שתהליכי עיכול דורשים זרימת דם מוגברת וזמן השינה צריך להיות מוקדש למנוחה (גם של מערכת העיכול) והתחדשות הגוף.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוק

ד"ר רונ חרמון
    26/03/2007

צריך לאכול מסודר אם רוצים לשמור על המשקל ועל הבריאות. מתוקים זה לא אוכל וצריך להמנע מממתקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו