גזים ומערכת העיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים ומערכת העיכול
    אלה
    27/07/2009

שלום רב,
    לפני מספר חודשים שמתי לב שירקות בכלל ועגבניות במיוחד עושים לי גזים וקיצצתי את הכמות שנהגתי לאכול, וכך ירדתי מ- 4-5 ירקות ליום לסביבות ה-2.
    אני בחורה צעירה 1.70 השוקלת כ- 80 קילו, אני לא נלהבת על דיאטות אך לאחרונה נפל האסימון והחלטתי שהגיע הזמן לעבור לתזונה בריאה ונכונה יותר כדרך חיים.

לפני מספר ימים התחלתי את הדיאטה של ליאורה חוברה על פי הספר שלה התזונה הסינית.(1500קקל) כמות הירקות והפירות שאני אוכלת גדלה,
    ומאז יש לי הרבה גזים ואני חובה אי נוחות כתוצאה מכך, בנוסף הקקי שלי שהיה בסדר גמור הפך רך מאד.

האם זה רק שלב? האם זה אמור להתאזן בסוף? האם יש משהו שאתם יכולים להמליץ לעשותו שייסיע לעניין?

בתודה רבה מראש
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים ומערכת העיכול

הוספת תגובה

• הי אלה

ד''ר רוני חרמון
    30/07/2009

גזים הם תופעת לואי של אוכל ולכן האוכל הוא המשפיע העיקרי אך יכולה להיות גם סיבה רפואית ולכן צריך לבדוק גם את זה. במקרה שלך בשל הסמיכות לשינוי התזונה קרוב לודאי זה בשל האוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו