איך אפשר לרדת מהר במשקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לרדת מהר במשקל?
    בר
    30/07/2009

אוףףף אתם לא מבינים אני ממש ה-ש-מ-נ-ת-י. אני שוקולת כבר פאקינג 75 קילו על 1.76 ס"מ!!! אני ענקית.... ממש קשה לי עם זה. אני רוצה להגיע לביה"ס במשקל 68 כמו שהייתי קודם ואין לי מושג איך אני אצליח. אני מרגישה מגעיל עם עצמי. מה גם שאין לי מסת שריר בכלל.

אוף!! עזרה!! אני בסה"כ בת 15... נראית נורא :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר לרדת מהר במשקל?

הוספת תגובה

• עם הנתונים שלך לא צריכה להיות בעיה

אהרון
    30/07/2009

אבל למה מהר? לא הקצב חשוב, (בעיקר שמצבך סביר), אלא התמדה והשמירה.
    את עדיין בגיל ההתבגרות והמצב לא מצריך כניסה למעגל הדיאטות שלעתים אין יציאה ממנו.
    את חייבת לנצל את החופש לפעילות אירובית של שעתיים ביום ושלוש פעמים בשבוע אימוני כוח על כל השרירים לצורך חיזוקם.
    המנעי ממתוקים, משתיה מלבד מים , הרבה ירקות (בלי הגבלה) ופירות, אוכל רזה בלבד(עוף, בקר, דגים, מוצרי חלב, ביצים), פחמימות מורכבות ומלאות (בהגבלה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בר

ד''ר רוני חרמון
    30/07/2009

את פצצה בגיל שלך את ממש מושלמת תשמרי על תזונה נכונה לפי כמות הקלוריות היומית המתאימה לך תשתי הרבה ותוסיפי פעילות גופנית וראי זה פלא את תהייה מרוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו