טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אוכלת בבוקר קורנפלקס של תלמה עם חלב 5% בצהריים שניצל תירס 1 עם פסטה או אורז( אני לא אוכלת בשר) ובערב שוב קורנפלקס תלמה עם חלב 5% או חביתה. אני צריכה להוסיף יותר ירקות או פירות או לשנות בכלל את התפריט?! אני עושה פעמיים בשבוע הליכה של 60 -90 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אוכלת בבוקר קורנפלקס של תלמה עם חלב 5% ===במקום קורנפלקס, שבולת שועל. חלב 1% ,פילפל אדום. ===ביניים: פרי בצהריים שניצל תירס 1 עם פסטה או אורז( אני לא אוכלת בשר) === למעט בשניצל תירס. במקומו קופסת קוטגי\גבינה 3% . פסטה או אורז מלאים גם סלט גדול. ===ביניים: פרי ובערב שוב קורנפלקס תלמה עם חלב 5% או חביתה. ==במקום קורנפלקס - שתי פרוסות לחם קל מלא עם פרוסת גבינה בולגרית 5% \חביתה על טפלון ירקות. אני צריכה להוסיף יותר ירקות או פירות או לשנות בכלל את התפריט?! אני עושה פעמיים בשבוע הליכה של 60 -90 דקות. ====כל יום הליכה נמרצת לפחות 90 דקות, אפשר לחלק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אוכלת בבוקר קורנפלקס של תלמה עם חלב 5% ===במקום קורנפלקס, שבולת שועל. חלב 1% ,פילפל אדום. ===ביניים: פרי בצהריים שניצל תירס 1 עם פסטה או אורז( אני לא אוכלת בשר) === למעט בשניצל תירס. במקומו קופסת קוטגי\גבינה 3% . פסטה או אורז מלאים גם סלט גדול. ===ביניים: פרי ובערב שוב קורנפלקס תלמה עם חלב 5% או חביתה. ==במקום קורנפלקס - שתי פרוסות לחם קל מלא עם פרוסת גבינה בולגרית 5% \חביתה על טפלון ירקות. אני צריכה להוסיף יותר ירקות או פירות או לשנות בכלל את התפריט?! אני עושה פעמיים בשבוע הליכה של 60 -90 דקות. ====כל יום הליכה נמרצת לפחות 90 דקות, אפשר לחלק.
אני רואה שחלב את שותה. לגבינות וחלב יש אותם המרכיבים אבל בפרופורציה וכמות שונה, לכן אפשר להחליף תוך התחשבות בערך הקלורי, כלומר חלב בכמות גדולה יותר. כמו כן אפשר להחליף עם יוגורט, אם את כן אוכלת. חומוס ביתי הוא גם אופציה אבל שימי לב לכמות (הרבה קלוריות). את לא אוכלת בשר ואני מניח שגם דגים (?) לכן מומלץ לאכול שתי ביצים ביום (קשות או על טפלון ללא שמן)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד