טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 17 וחודשיים משקל 48+- גובה 1.58 שמנתי מלא בשנה האחרונה וכל השומן הצטבר לי בבטן,אני כל היום טוחנת מלא ובמקרה הגרוע זה 4000 קל' ליום,אבל ממחר אני מתחילה במשטר דיאטה, מבחינת הספורט אני עושה כל שישי ושבת הליכה עם ריצה בקצב מהיר ואחיד במשך שעה וחצי. ופעמיים בשבוע אני בסטודיו של לפעמים אירובי לפעמים חיטוב ועיצוב. וכמעט כל יום בערב גם הליכה של שעה וחצי עם חברה,בקצב איטי עד בינוני. בבית אני עושה כל יום 20-30 קומות מדרגות,ו 200 קפיצות בחבל, ועכשיו אני רוצה להתחיל גם לעשות כפיפות בטן ותרגילים.. אני יודעת שאני חייבת לשנות את ה"תפריט שלי" ולהפסיק לזלול שטויות. אבל הסטודיו לא עוזר לי,ואני חושבת שמכון כושר יתן לי יותר מוטיבציה לשמור.. אבל הקטע הוא..שאני ממש מתפדחת ללכת לבד,וכולם שם בוגרים ועם אנשים שהם מכירים וכאלה,וא]חד לא יכול לבוא איתי.. ומה אנ ייעשה שם לבד?? אני לא מתחברת בקלות, ו..אילו מכשירים אני יכולה לעשות כדי לחטב את הבטן ולהוריד טיפה במשקל?? ואיך אני יוכל סוף סוף לאכול כמו נערה נורמלית,ולא לטחון כל יום?? אני בבוקר אוכלת טוב ובריא ושומרת,אבל מהצריים אני פשוט לא מפסיקה לטחון ועוד שטויות ועוגיות וכאלה. יש לציין שבבית שלי כולם שומרים,ואין לנו עוגות עוגיות חטיפים ושומנים וכאאלה. ואני זאת שקונה אותם לעצמי. ואם אני נשברת במשו קטן,אז זהו הלך עלי וזה יהפוך ליום שמסתיים ב 4000-5000 קל' ולמצב של רצון להקיא וכאבי בטן איומים וייסורים וכעס ובכי. כמה קל' אני צריכה לאכול? ואם אפשר דוגמא לתפריט..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל את רזה ואינך חייבת לרדת במשקל בנוסף לקח את צריכה לאכול את מספר הקלוריות שתקבלי מהחישוב שתקבלי מהנוסחה בהמשך בכדי לשמור על משקלך הנוסחה משקלך כפול 21.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד