חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש
    מישהו
    01/08/2009

בעוד 30 יום מתקיים אירוע חשוב במשפחתי וברצוני להוריד ממשקל גופי עד אירוע זה. אני נמצא בעודף משקל קל יחסית ורוצה להוריד עד עשרה קילוגרמים החודש.
    יכול להיות שהתקווה הזאת אינה רציונאלית למרות שנראה לי שאני מסוגל לעשות זאת, אך השאלה שלי היא האם הורדה זו יכולה לפגוע בבריאותי. חשוב לציין שאני כן מתכוון לאכול כמות הגיוניות של אוכל ביום ולהסתמך מלבד זאת על פעילות גופנית, אך רציתי לדעת אם שינוי כזה דראסטי יכול להשפיע לרעה על הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש

הוספת תגובה

• הגישה שלך מבטיחה את הכישלון

אהרון
    01/08/2009

למה רק לכבוד האירוע, כלומר לכמה שעות? אם בימים האחרים השומן אינו מפריע לך, כנראה ששום דבר לא יעזור.
    תוכלי לרזות 10 ק"ג (הרוב לא שומן) בחודש רק אם את שוקלת לפחות 130 ק"ג וגם אז זה כרוך בסיכון בריאותי. אם עודף המשקל שלך מתון, תשכחי מזה. בכל מקרה הרזיה בקצב שאת רוצה כרוכה בסיכון בריאותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חגי

ד''ר רוני חרמון
    02/08/2009

חסרים נתונים עליך אבל בכול מקרה קצב הירידה המקסימלי לא צריך לעבור 10% מהעודף שיש לך בממוצע כל שבוע כך אם יש לך 20 קילו עודף תרד רק 8 קילו . קצב מהיר מזה אינו בריא ויכול להיות מסוכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו