טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום כל החיים קשה לי ועכשיו אני אספר לכם כל מה שיש לי בלב אני בת 19 עוד מעט. ואני שמנה כל החיים שלי היום אני שוקלת 100 קילו והגובה שלי זה 1.69 כל החיים אומרים לי שאני בחורה יפה בפנים ושאעשה דיאטה. בפייסבוק מקושרים ודברים כאלה כשאני שמה תמונות שלי רק הפנים כותבים לי שאני " דוגמנית" או מה כאילו אנשים מחוץ לארץ. אני ממש שמנה שכואב לי אני לא עושה קניות ואין לי בגדים בכלל כי אין שום דבר במידה שלי . אני לא הולכת לחתונות בגלל שאני שמנה ואני מתביישת ללכת כל סופ שבוע אני מסתגרת בבית לא יוצאת עם חברות כי אין לי מה ללבוש . אותו טרנינג אני לובשת תמיד וכבר מתביישת לצאת . אני שמנה כל כך שכואב לי ולפעמים בוכה . אני תמיד מתחילה דיאטה ומפסיקה ישר. ספורט אין לי בעיה לעשות הבעיה זה שאני אוהבת לאכול בלילה ולא יכולה שלא. אני מאמינה שהחיים שלי יהיו יותר יפים ויהיה טוב לי אם אני אוריד במשקל למשל אני לא הולכת לבריכה או לחוף בגלל שאני שמנה . אני גרה בכפר קטן אז כל פעם שבאים אליי חברות מכפר אחר רוצות שנעשה סיבוב בכפר ברגל ואני לא יוצאת מפני שאני לא רוצה שייראו אותי ואין לי מה ללבוש בבקשה תעזרי לי כי אני לא יודעת מה לעשות בכלל אני לא רוצה ללדת לדיאטנית או משהו . תעזרי לי את תגידי לי איזה דיאטה אני יכולה לעשות ואיזה ספורט ואיזה מאכלים אני יכולה לאכול שאני בדיאטה. והאם קפיצה בחבל זה טוב? אם כן כמה אני צריכה לקפוץ ביום כדי שאוכל להרזות תעזרי לי דחוף בבקשה . כי אני לא יכולה להמשיך ככה. :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואני צריכה דיאטה דחוף כי השמנת יתר גורם לאיחור מחזור לא סדיר ובעיות אשמח אם תגידי לי כמה אני צריכה לשקול , להוריד כאילו ואיזה ספורט יכולה לעשות ומה לאכול
בבקשה ממך ותודה רבה אם תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים