שמירה על משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על משקל
    אלינה
    31/08/2007

אני בת 16,שוקלת 57 ק"ג על 168 ס"מ גובה.לאחר ירידה של כ9 ק"ג. בתקופה האחרונה ה"תוכנית" שלי לירידה במשקל כוללת תפריט מסודר של 1000 קלוריות ביום ופעילות גופנית 6 פעמים בשבוע שכללה כשעה על אופני כושר (עד שהמד מראה על שריפה של 250 קל') וכמה תרגילים כל פעם לקבוצות שרירים שונות. אני מעוניינת להפסיק לרדת במשקל או למזער עד מאוד אתקצב הירידה אך לשמור בקפידה עד מאוד על המשקל הנוכחי-הרי עבדתי קשה כדי להגיע אליו. כיצד עלי לעשות זאת נכון?! תפריט של 1000 קלוריות מספק אותי, ועל מנת להפסיק את קצב הירידה במשקל בשבוע שעבר התאמנתי רק 5 פעמים והשבוע יצא שאתאמן רק 4. אני לא מעוניינת להפסיק לגמרי בפעילות הגופנית, אך ההורדה במס' האימונים בשבוע גורמת לי להרגיש פחות "ספורטיבית". אשמח לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על משקל

הוספת תגובה

• למישהי שרוצה להפסיק לרדת במשקל- עצה

ירדן
    31/08/2007

כדי להפסיק לרדת במשקל עלייך לאזן את כמות הקלוריות שאת מכניסה ביום לבין הכמות שאת שורפת. את לא חייבת להוריד את כמות הספורט, את יכולה לעבור למכונות שעובדות על השרירים יותר מאשר שורפות קלוריות. אני לא מתכוונת שתיראי כמו שרירן מה-WWE אבל רק מתכוונת לכך שתאזני גם בין תזונה נכונה, פעילויות אירוביות (שיותר בעניין שריפת קלוריות) לבין פעולות שעובדות על השרירים. לשם השגת איזון זה עלייך לפנות לדיאטנית. מקווה שעזרתי. זה גם מה שאני עשיתי.. חח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה על המשקל

מוניקה קרן
    31/08/2007

שלום אלינה,

ברכות על הירידה במשקל ועל הפעילות הגופנית שאת מבצעת.

איני ממליצה לך להפסיק את הפעילות ואף לא להפחית את התדירות שלה. תמשיכי עם 5-6 פעמים בשבוע זה מבורך, תורם לבריאות טובה ומאוד מסייע בשמירת המשקל.

כדי להפסיק לרדת עלייך פשוט לאכול יותר. תתחילי מלהגדיל את התפריט שלך ל-1400 קלוריות ליום ובהדרגה תוסיפי 100 קלוריות כל כמה ימים, עד שהמשקל מתאזן, לא עולה ולא יורד.
    (בשמירה על המשקל יש טווח של 1 ק"ג בערך שהוא סביר, כלומר עלייך לנוע בין 56-58 ק"ג).

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו