צריכה להוריד 5 ק"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה להוריד 5 ק"ג
    שרית
    03/08/2009

היי, אני בת 41, שוקלת 72 וגובהי 167 . צריכה לפי כל הדעות להוריד לפחות 5 ק"ג וכל מה שאני עושה לא עובד : 1. ניסיתי שתייה מרובה ופעילות אירובית פעמים בשבוע .. כלום !
    2. ניסיתי את העגיל של ד"ר חרמון ואחרי שבוע הוא הלך לאיבוד ( זה שאין סוגר נורמלי ממש מכניס לחרדות מאיבודו ... )
    העגיל ממש עזר לי להיות שבעה כל היום אולם הבעייה היא שהוא אבד ( בעצם כבר שניים אבדו בזה אחר זה )

3. אני אוכלת במהלך היום ארוחה אחת ביום - בערב - סלט ירקות עם קוטג' או פסטרמה ובמהלך היום 4-5 כוסות קפה נמס עם סוכרזית וחלב 1% שומן . בשעות הצהרים כמה פתית או חטיף אנרגיה וזהו ....
    בימים שאני ממש אבל ממש מגזימה -- אפשר להוסיף לתפריט גם אבטיח או פרי אחר
    וחטיף אחד = ביסלי , תפוציפס = אלו באים בימים בהם אני כבר מתוסכלת ביותר .

מזה חודשים שאני לא מצליחה לרדת בשום דרך וכבר מיואשת לגמרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום עם האירובי והשתייה והדיאטה הזו וממש המשקל תקוע לגמרי

הצילו עם איזו המלצה טובה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה להוריד 5 ק"ג

הוספת תגובה

• שרית

ליטל סמואל-לוי
    04/08/2009

מה דעתך לבדוק את קצב חילוף החומרים שלך? היום עושים זאת בבדיקת נשימה פשוטה. אולי זו הסיבה ל"תקיעות" שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משימה בהחלט אפשרית

אהרון
    04/08/2009

היי, אני בת 41, שוקלת 72 וגובהי 167 . צריכה לפי כל הדעות להוריד לפחות 5 ק"ג וכל מה שאני עושה לא עובד : 1. ניסיתי שתייה מרובה ופעילות אירובית פעמים בשבוע .. כלום !
    ===חשוב לשתות הרבה אבל לא משם תבוא הישועה. פעילות אירובית כל יום, לפחות שעה
    2. ניסיתי את העגיל של ד"ר חרמון ואחרי שבוע הוא הלך לאיבוד ( זה שאין סוגר נורמלי ממש מכניס לחרדות מאיבודו ... )
    העגיל ממש עזר לי להיות שבעה כל היום אולם הבעייה היא שהוא אבד ( בעצם כבר שניים אבדו בזה אחר זה )
    ====אם את מאמינה בפתרון הזה, ובאמת עוזר לך לרזות הקפידי לא לאבד אותו.
    3. אני אוכלת במהלך היום ארוחה אחת ביום - בערב - סלט ירקות עם קוטג' או פסטרמה ובמהלך היום 4-5 כוסות קפה נמס עם סוכרזית וחלב 1% שומן . בשעות הצהרים כמה פתית או חטיף אנרגיה וזהו ....
    ===את חייבת לאכול 3 ארוחות מסודרות ןאחת או שתיים ביניים. יותר מדי קפה, בלי חטיף אנרגיה
    ===כל יום את חייבת 2 פירות
    וחטיף אחד = ביסלי , תפוציפס = אלו באים בימים בהם אני כבר מתוסכלת ביותר
    ===המנעי. כשאת מתוסכלת אפשר לבחור משהו יותר איכותי.

מזה חודשים שאני לא מצליחה לרדת בשום דרך וכבר מיואשת לגמרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום עם האירובי והשתייה והדיאטה הזו וממש המשקל תקוע לגמרי
    ===פעילות אירובית במינון גבוה, וגם אנאירובית לשימור השרירים לצד תזונה נכונה, יספקו את הסחורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משימה בהחלט אפשרית

אהרון
    04/08/2009

===חשוב לשתות הרבה אבל לא משם תבוא הישועה. פעילות אירובית כל יום, לפחות שעה
    ====אם את מאמינה בפתרון הזה, ובאמת עוזר לך לרזות הקפידי לא לאבד אותו.
    ===את חייבת לאכול 3 ארוחות מסודרות ןאחת או שתיים ביניים. יותר מדי קפה, בלי חטיף אנרגיה
    ===כל יום את חייבת 2 פירות
    וחטיף אחד = ביסלי , תפוציפס = אלו באים בימים בהם אני כבר מתוסכלת ביותר
    ===המנעי. כשאת מתוסכלת אפשר לבחור משהו יותר איכותי.

===פעילות אירובית במינון גבוה, וגם אנאירובית לשימור השרירים לצד תזונה נכונה, יספקו את הסחורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו