האם יש הבדל בחילוף החומרים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש הבדל בחילוף החומרים ?
    יעל
    05/08/2009

בסידרה של מיקי חיימוביץ על שמנים והשמנה -המומחים מדברים על כלל פשוט וחלק הוצאה קלורית מול הכנסה ! הם לא מקבלים שיש הבדל בחילוף החומרים מאדם לאדם ,האם זה נכון ?ואם כן אייך מוסברת העובדה שאני אוכלת מעט מאד ומתעמלת כמעט יום יום ויש לי כ-15 ק'ג שקשה לי להשיל ואילו חברותיי שאוכלות יותר ומתעמלות פחות -רזות יותר ממני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר למאזן קלורי

אושר כושר
    05/08/2009

בעיקרון כן מדובר במאסן קלורי, כמה יוצא, כמה נכנס. אני מניחה שאנשים עם חילוף חומרים איטי יותר ששורפים ביום פחות קלוריות, צריכים גם להכניס פחות. לכן כן המטבוליזם כבר כן נלקח בחשבון.
    אם את לא מרוצה מתוצאות האימון שלך, את צריכה להתייעץ עם מאמן הכושר שלך כדי לראות מה אפשר לתקן בתכנית שלך כדי להגיע לתוצאה טובה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל,

ליטל סמואל-לוי
    05/08/2009

את עלית בדיוק על הנקודה. השוני בחילוף החומרים בין אדם לאדם גורם לכך ששני אנשים שבאופן תיאורטי עושים את אותה פעילות גופנית ואוכלים אותו דבר - יקבלו תוצאות שונות על המשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו