אני אוכלת בראית ומתעמלת ולא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אוכלת בראית ומתעמלת ולא מצליחה
    דניאל
    06/08/2009

אני דניאל, בת 36, גובה 161 משקל 67
    יש לי היסטוריה של עליות וירידות במשקל כבר שנים. לפני כשנה וחצי התחלתי עבודה חדשה במשקל 59. תוך זמן מאוד קצר עליתי 8 קילו! (67 קילו) בסיבה העיקרית לעליה היתה העוגיות שהיו במקום עבודה שזללתי. הפסקתי עם העוגיות וציפיתי לירידה רק מזה, כי שאר באוכל שלי היה בסדר. לא קרה- ובתוך עוד חודשיים עליתי עוד 4 קילו. סה"כ עליתי כ 11 קילו! אז ביולי 08 התחלתי להתאמן 4 פעמים בשבוע, בנוסף לדיאטה מוזן (כ1100-1200 קלוריות ביום) כלום. לא ירדתי בכלל, מבחינת האוכל אני מצויינ ת- אוכלת רק בריא ומאוזןץ מבחינה סםורט - יש תקופות שאני עושה חזק, ואחרי שטני לא רואה שום תוצאות אחרי כ 2 חודשים אני מפסיקה קצת- קשה להרוג את עצמך מבלי לראות תוצאות. במשך כל השנה ( יולי 08 ועד היום( הלכתי ל דיאטנית ( שאישרה את התפריט שלי כמאוזת, בריא) הלכתי לרופאה משפחה כמה פעמים ( עשתה כל בדיקות הדם ואמרה שהכל תקין אצלי) הלכתי לאנדרוקולגית כי הבלוטת התריס היה תקיןת אך ה TH4 היה קצת גבולי, היא אמרה שאין לי בעייה - אך הרופהה הכללית בכל זאת נתנה לי ELTROXIN במינום מאוד קטן (50 מג ליום). הלכתי גם לנטורופיסת ועשיתי ניקיון ה COLON ודיאטה לניקיון הגוף. אמרי כל זה ירדתי ממש מאט - כ 3-4 קוילו.. אז לאחרונה שכרתי מאמן אישי שבאמת יעזור לי להתאמן הכי טוב שאפשר- אנחנו מתאמנים חזק ב 3-4 פעמים בשבועת ו אוכלת כ 1250 קלוריות בים - ו ב 8 שבועות ירדתי רק קילו אחת!!
    מה קורה פה?? למה אני עובדת כל כך קשה כבר שנה ו לא מצליחה??
    אנא לעזור....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העלאה במשקל

קרין
    06/08/2009

שלום שמי קרין אני בת 16 , שוקלת 46 קילו וגובהי 1.62 .
    לאחרונה התחלתי לקחת כדורי ריכוז ללמודים ( רטלין פעם ביום בבוקר ) , הכדור ממש מדכא לי את התיאבון מכיוון שאני לוקחת אותו ב8 בבוקר ביחד עם שני ביסקוויטים , לאחר מכן אין לי תאבון עד השעה 4-6 בערך .
    בגלל זה ירדתי במשקל ואני ממשיכה לרדת ומפחדת שמשקלי ידרדר , החלו להעיר לי על הרזון המוגזם וממש אין לי שום רצון להרזות יותר אלא להפך .
    אשמח אם תוכלו לתת לי תפריט מגוון ומשמין המתאים לי .
    תודה , קרין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות *

קרין
    06/08/2009

בטעות הגבתי על השאלה שלמעלה .
    זאת שאלה נפרדת , תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה קשה ,אך (כנראה) יש פתרון

אהרון
    06/08/2009

ההסבר טמון במשפט הראשון של הודעתך. כל דיאטה נוספת מורידה משהו מפטנציאל ההרזיה
    על ידי כך שהגוף "לומד" להפעיל מנגנוני הגנה נגד "שוד" השומן או בשפת העם , מתרגל לפחות אוכל. אם חישוב הערך הקלורי של התפריט היומי שלך מדוייק, יש רק הסבר אחד: הקצב המטבולי שלך נמוך מהממוצע. כדאי לבדוק במכון אמין.
    אחרי שניסית את הכול, אני אציע לך (אולי לא ימצא חן בעיניך) להקדיש הרבה יותר לפעילות גופנית
    ואני מתכוון לפעילות אירובית בעצימות בינונית. היא אמורה להעלות את הקצב המטבולי
    גם במצב מנוחה, דבר שיצור גרעון קלורי שיגרום להרזיה.
    זה שאת מתאמנת עם מאמן אישי 3-4 פעמים בשבוע זה מצויין אבל לא מספיק. בכדי לראות תוצאות
    מוחשיות שיחזקו את המוטיבציה את צריכה שעתיים כל יום פעילות אירובית, רצוי לחלק לפעמיים.
    אם שחיה היא אופציה בשבילך אני ממליץ בחום .
    אני לא יודע איזו דיאטה יש לך, אבל בשום אופן אין לרדת מתחת ל-1200, ואם את תיישמי את ההמלצה שלי, רצוי אפילו להעלות במקצת את ערכה הקלורי. אם תמנעי לחלוטין מסוכר ומפחמימות מרוכזות (עמילנים) לטובת ירקות בלי הגבלה, ההצלחה מובטחת. גם בירקות יש בעיקר פחמימות, לכן התזונה תהיה עדיין מאוזנת. אפשר גם קטניות בהגבלה.
    אם יהיה לך כוח הרצון הדרוש לבצע את המומלץ, תגיעי לקצב הרזיה סביר ומעודד בדרך הבריאה.אשמח לענות על שאלות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתעמל שעתיים ביום?

דניאל
    06/08/2009

זה בלתי אפשרי - הרי אני עובדת 10 שעות + לוקח כ חצי שעה להגיע כל כיוון(שעה) + להוסיף את הסידורים של יום יום שיש לעשות- אני בקושי מצליחה 1 ביום- שזה המון ומעייף אותי גם ככה ( אני בת 36 לא 20)...
    לא ייתכן זאת שיגעון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו