בעיה ביציאות , השמנת יתר :S ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביציאות , השמנת יתר :S ותזונה
    מה עושים יאלל
    06/08/2009

היי, אני בן 19 , לפני שנה בערך הגעתי לבית החולים עקב שבוע שלם של כאבים בבטטן , שילשולים חמורים וכ'ו , תמיד הייתי רזה אף / אנורקס ותמיד אהבתי את זה , אך לאחר המקרה שהייתי במיון כל היום , (לפני שנה ) חלתי שינוי , התחלתי לאכול יותר , אבל תמיד אכלתי הרבה! אכלתי ועיקלתי במהירות, ( אין יום שלא הייתי מתפנה בשירותים) אני מאלו שאומרים " לא משנה כמה אני יוכל אני בחיים לא ישמין" אבל נוכחתי לאחרת , כיום אני יוצא להתפנות ( ואני לא מדבר על "קטנים") פעם ב3-5 ימים , אני יודע שזה גרוע אבל גם כשאני יוצא , לא ממש יוצא שום דבר, אני חייב להודות.... עד לפני שנה גובהי היה 1.72 ושקלתי 58-55 כיום אני 1.72 ואני שוקל 68 וזה איום ! למה? כי כל המשקל מתבטא רק בבטן , הייתה לי בטן שטוחה ופתאום יש לי קרס קטנטנה??????????? כאילו מה קורה פה????

אני לא חושב שהסביבה היא הגורם למה שקורה, נכון שהייתי עובד הייטק ופוטרתי ואני מובטל ולחוץ 7 חודש אבל עדיין ?? 10 קילו ב7 חודשים ?? ויציאות פעם ב 4-5 ימים ?? (אם אפשר לקרוא לזה יציאות בכלל) ??

אנה ממכם נסו להנחות אותי לכיוון כולשהו הרופאה בקופת החולים סתומה לגמרי עם כל הכבוד אני לא יודע על מה משלמים לה... :S

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי הפתרון תזונתי

אהרון
    06/08/2009

אבל בכל מקרה, קודם צריך לשלול בעיה רפואית. אם אתה לא מאמין במקצועיות של הרופאה (כמו בכל מקצוע, גם ברפואה יש טובים יותר וטובים פחות או אפילו גרועים), קבל חוות דעת נוספת ממומחה גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

ד''ר רוני חרמון
    08/08/2009

מה שאתה מתאר זו תופעה ידועה של עליה במשקל איטית בשל אכילה לא מאוזנת ובדרך כלל לא מבוקרת. אתה חייב לדעת בדיוק מה אתה צריך לאכול כמה ומתי. בקשר ליציאות יש מזון יותר נוח ליציאות ויש פחות נוח תמצא את הדרך שלך. אחרון חביב תתחיל לשתות 20 כוסות מים ליום. אתה עדין לא שמן אבל הדרך לא נראת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו