שאלה לאהרון בעיקר=]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאהרון בעיקר=]
    סיון
    13/08/2009

הי אני סיון אניבת 17 וחצי גובה 1.58
    משקל 49+
    עשיתי לפני שנתיים דיאטת כאסח וירדתי בה מ 55 ל 42
    או פחות,ועכשיו עליתי תוך חודשיים 7 קילו
    אני כל היום טוחנת אבל עושה מלא ספורט ,ולכן החלטתי לקחת את עצמי בידיים לקראת שנת הלימודים האחרונה שלי בבי"ס ובכלל לעתיד שלי ושאני יהיה בריאה וירגיש בריאה.
    אני רוצה לרדת 2-3 קילו ולחטב את הבטן בעיקר,כי היא הבעיה שלי,המבנה גוף שלי צר מאוד מאוד,ויש לי המון שומנים עכשיו ואני לא מרוצה מהגוף שלי ומהצורת האכילה שלי(זלילות מטורפות בלי הכרה 6000+- קל' ליום של טירוף,1500 ליום נורמלי,מה שלא קורה הרבה)
    החלטלתי לכתוב לי תפריט ולעמוד בו לפי שעות קל' מאכלים וכמויות,
    התפריט:
    בוקר- תרגילי בטן וכפיפות בטן+200 קפיצות בחבל
    + 2 פרוסות לחם מלא קל 7 דגנים,חצי קופסאת קוטג' 1%,עגבניה,מלפפון,תבלינים וקצת סחוג,

ומעדן דיאט שוקולד (62 קל').
    ביניים-פרי+נס קפה עם חלב 1% וסוכרזית.
    צהריים-קופסאת טונה במים, 2 פרוסות לחם קל,סלט ענקי עם כל הירקות,ועוד סלט חסה,עם 2 כפות רוטב אחת שום ואחת אלף איים 5%(כל כף 18 קל'),לימון,חריף,תבלינים,2 מלפפונים במלח,
    ביננים-מסטקיים ללא סוכר,ארטיק קרח,ופרי.
    ערב-ביצה קשה, גבינה צפתית,2 כפות קוטג' 2 פרוסות לחם קל,סלט,רוטב,ותבלינים.ונס קפה
    והליכה שעה וחצי+-.
    איך זה?כמה אני אוכל לרדת?איך התפריטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאהרון בעיקר=]

הוספת תגובה

• העיקר השמירה

אהרון
    13/08/2009

הי אני סיון אניבת 17 וחצי גובה 1.58
    משקל 49+
    עשיתי לפני שנתיים דיאטת כאסח וירדתי בה מ 55 ל 42
    או פחות,ועכשיו עליתי תוך חודשיים 7 קילו
    ===קודם היית בתת-משקל והגוף פיצה את עצמו ותיקן .

אני כל היום טוחנת אבל עושה מלא ספורט ,ולכן החלטתי לקחת את עצמי בידיים לקראת שנת הלימודים האחרונה שלי בבי"ס ובכלל לעתיד שלי ושאני יהיה בריאה וירגיש בריאה.
    אני רוצה לרדת 2-3 קילו ולחטב את הבטן בעיקר,כי היא הבעיה שלי,המבנה גוף שלי צר מאוד מאוד,ויש לי המון שומנים עכשיו ואני לא מרוצה מהגוף שלי ומהצורת האכילה שלי(זלילות מטורפות בלי הכרה 6000+- קל' ליום של טירוף,1500 ליום נורמלי,מה שלא קורה הרבה)
    ====1500 מתאים לנתונים שלך, אפשר מעט יותר, אבל אם תקלקלי מדי פעם בזלילה אין מקום לאופטימיות.

החלטלתי לכתוב לי תפריט ולעמוד בו לפי שעות קל' מאכלים וכמויות,
    התפריט:
    בוקר- תרגילי בטן וכפיפות בטן+200 קפיצות בחבל
    + 2 פרוסות לחם מלא קל 7 דגנים,חצי קופסאת קוטג' 1%,עגבניה,מלפפון,תבלינים וקצת סחוג,

ומעדן דיאט שוקולד (62 קל').
    ===עדיף יוגורט 1.5%

ביניים-פרי+נס קפה עם חלב 1% וסוכרזית.
    צהריים-קופסאת טונה במים, 2 פרוסות לחם קל,סלט ענקי עם כל הירקות,ועוד סלט חסה,עם 2 כפות רוטב אחת שום ואחת אלף איים 5%(כל כף 18 קל'),לימון,חריף,תבלינים,2 מלפפונים במלח,
    ===לגוון טונה בסרדינים\דג טרי איכותי צלוי\פעם בשבוע בקר רזה טרי

ביננים-מסטקיים ללא סוכר,ארטיק קרח,ופרי.
    ==למעט במסטיקים. אם לא קשה, לוותר על ארטיק.
    ערב-ביצה קשה, גבינה צפתית,2 כפות קוטג' 2 פרוסות לחם קל,סלט,רוטב,ותבלינים.ונס קפה
    ===במקום רוטב עדיף שמן זית\טחינה\אבוקדו (גם בצהריים)

והליכה שעה וחצי+-.
    ==הליכה נמרצת עם קטעי ריצה. חשוב לבצע 3 פעמים בשבוע תרגילי התנגדות בנוסף לכפיפות בטן לשימור מסת השרירים כדי לשמור על קצב חילוף החומרים . מדדת את אחוז השומן?

איך זה?כמה אני אוכל לרדת?איך התפריטי?
    ===התפריט מאוזן וראוי. כדאי ליישם את הצעות השיפור. סביר שתשיגי את הירידה הרצויה אבל
    הפעם אל תחזרי על הטעות לרדת יותר מדי בגלל שיש גם צד שני למטבע שיתבטא בזלילות המוכרות לך היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי,תודה,אני אפשר את התפריט שלי,וע

סיון
    13/08/2009

יש עוד ספורט שאני עושה
    פעמיים בשבוע אני במכון כושר עושה פעם אחת חיטוב ועיצוב הגוף במשך חצי שעה,ופעם שנייה אני עושה אירובי של חצי שעה.
    אני עושה בשישי ושבת הליכה עם קטעי ריצה של שעה וחצי מהירים מאוד.
    וכל יום קופצת בחבל 200 קפיצות\ועושה כפיפות בטן ותרגילי בטן.
    ועוד 3 פעמים בשבוע אני עושה בערב הליכה עם חברה בערך שעה וחצי אבל הליכה בקצב איטי עד בינוני
    אני עולה רק במדרגות וכל יום יוצא לי בין 10-20 קומות
    מה עוד לשפרר??
    היום טחנתי מלא,וממחר אני רוצה להתחיל עם התפריט!
    ואני מקווה מאוד לעמוד בו.
    אני חייבת.
    יש תקווה?
    ואיך לא לחשוב כל הזמן על אוכל?ועל שטויות?ועוגיות ונשנושים וכאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שיש תקווה..

אהרון
    14/08/2009

אם תפסיקי את והנשנושים, אחרת חבל על המאמץ. הכול מתחיל בראש. כשבא לך לטחון חשבי על מה את הורסת במו פיך.
    בצהריים את צריכה מנה חלבונית גדולה יותר כדי להחזיק את תחושת השובע יותר זמן.
    כפי שאמרתי החליפי את הרוטב שבסלט, הוא מכיל סוכר וחומרים אחרים שבין היתר מעוררים תאבון. מותר לנשנש בירקות בלבד .
    פעילות הגופנית שלך טובה. הייתי מוסיף פעם בשבוע עבודה עם משקולות בנוסף לשעור העיצוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עושה לפעמים משקולות בידיים וברג

סיון
    14/08/2009

ברגליים משקולות של קילו,שמתאים לנערות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו