טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי שלומי בן 22 מאז שאני זוכר את עצמי יש לי מבנה גוף רזה מאוד אפשר להגיד גם שאני לא אוכל מסודר ביכלל ולפעמים רק ארוחה אחד ביום ולפעמים 5 הייתי רוצה שיהיה לי מבנה גוף קצת ויצא מלא ממה שיש לי נגיד שאני מברר כמה קלורויות אני צריך לאכול ביום ומשיג תפריט טוב שמתאים עבורי אז כל החיים אני צריך להקפיד ולשמור על זה ??לאכול בכוח שאני לא רעב?? או שאין לי אפשרות לאכול באותו הרגע ?? חשבתי להרשם לחדר כושר ולעשות ריצות אבל נראה לי שזה ביכלל יעשה לי בדיוק את ההפך ממה שאני רוצה ,אני ירזה בגלל זה ,לא ישמין אם יש פתרון כל שהוא או מספר פתרונות לבעיה מאוד חבל שאין הרבה מקומות שאפשר לברר על איך משמינים יש רק מקומות על איך מרזים אך הבעיה היא זהה למישהו שהוא מאוד רזה ולבין מישהו שהוא שמן אשמח לשמוע תשובה מקצועית שתפתור לי את הבעיה אחת ולתמיד תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי שלומי. מי כמוך יודע שלעלות במשקל באמת יותר קשה מאשר לרדת. אנשים לא מאמינים לזה פשוט וחבל.
לא מספיק רק לעלות במשקל, צריך לעלות במשקל תקין ופרופורציונאלי למבנה הגוף. אני מאמן כושר והייתי ממליץ לך בחדר כושר בו אתה רשום לבצע אימוני כוח לבניית מאסת שריר שלוש פעמים בשבוע ללא אימונים אירוביים בכלל עם הפשקות של יום בין אימונים. מיד אחרי האימונים, עד 45 דקות אחרי ובתקופה הקרובה בלבד (חודשיים - שלושה) לקחת בנוסף לאוכל הרגיל שאתה אוכל תוסף תזונה (MASS GAINER - ULTIMATE NUTRITION) באבקה מבוסס על חלבון ביצים . להכינו עם חלב ולא מים. אחרי תקופה, כאשר תראה עליה במשקל גוף, תאכל מסודר רק מזון טבעי ללא תוספי תזונה - אלה כימיקלים, מה שלא יגידו! הרבה לישון ולנוח היטב.
בהצלחה.
מקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מודה לך על התשובה זה מה שאני אעשה אני לא רשום לחדר כושר אך אני ירשם עכשיו ויתחיל להתאמן כולל התוסף שאמרת אבל אם אני עושה את כל זה אני גם עדיין צריך לאכול בכוח שאני לא רעב רק בשביל להשלים את הקלוריות שאני צריך ביום ??
חדר כושר יכול לעזור בכך שזה יפתח לך קצת את התאבון אבל חשוב זה יוסיף לך רקמת שריר שהיא כבדה ולכן גם תעלה במשקל בנוסף אתה חייב לקבל יעוץ לגבי האוכל שישתלב עם הפעילות בחדר כושר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד