רוצה להשמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להשמין
    שלומי
    16/08/2009

שלום שמי שלומי בן 22
    מאז שאני זוכר את עצמי יש לי מבנה גוף רזה מאוד
    אפשר להגיד גם שאני לא אוכל מסודר ביכלל ולפעמים רק ארוחה אחד ביום ולפעמים 5
    הייתי רוצה שיהיה לי מבנה גוף קצת ויצא מלא ממה שיש לי
    נגיד שאני מברר כמה קלורויות אני צריך לאכול ביום ומשיג תפריט טוב שמתאים עבורי
    אז כל החיים אני צריך להקפיד ולשמור על זה ??לאכול בכוח שאני לא רעב??
    או שאין לי אפשרות לאכול באותו הרגע ??
    חשבתי להרשם לחדר כושר ולעשות ריצות אבל נראה לי שזה ביכלל יעשה לי בדיוק את ההפך ממה שאני רוצה ,אני ירזה בגלל זה ,לא ישמין
    אם יש פתרון כל שהוא או מספר פתרונות לבעיה
    מאוד חבל שאין הרבה מקומות שאפשר לברר על איך משמינים יש רק מקומות על איך מרזים
    אך הבעיה היא זהה למישהו שהוא מאוד רזה ולבין מישהו שהוא שמן
    אשמח לשמוע תשובה מקצועית שתפתור לי את הבעיה אחת ולתמיד
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להשמין

הוספת תגובה

• אה עוד משהו

שלומי
    16/08/2009

המשקל שלי נע בין 62 ל67
    הגובה שלי 183

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לעלות במשקל

מקס
    17/08/2009

הי שלומי.
    מי כמוך יודע שלעלות במשקל באמת יותר קשה מאשר לרדת. אנשים לא מאמינים לזה פשוט וחבל.

לא מספיק רק לעלות במשקל, צריך לעלות במשקל תקין ופרופורציונאלי למבנה הגוף. אני מאמן כושר והייתי ממליץ לך בחדר כושר בו אתה רשום לבצע אימוני כוח לבניית מאסת שריר שלוש פעמים בשבוע ללא אימונים אירוביים בכלל עם הפשקות של יום בין אימונים. מיד אחרי האימונים, עד 45 דקות אחרי ובתקופה הקרובה בלבד (חודשיים - שלושה) לקחת בנוסף לאוכל הרגיל שאתה אוכל תוסף תזונה (MASS GAINER - ULTIMATE NUTRITION) באבקה מבוסס על חלבון ביצים . להכינו עם חלב ולא מים. אחרי תקופה, כאשר תראה עליה במשקל גוף, תאכל מסודר רק מזון טבעי ללא תוספי תזונה - אלה כימיקלים, מה שלא יגידו! הרבה לישון ולנוח היטב.

בהצלחה.

מקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקס

שלומי
    18/08/2009

אני מודה לך על התשובה
    זה מה שאני אעשה אני לא רשום לחדר כושר אך אני ירשם עכשיו ויתחיל להתאמן
    כולל התוסף שאמרת
    אבל אם אני עושה את כל זה אני גם עדיין צריך לאכול בכוח שאני לא רעב רק בשביל להשלים את הקלוריות שאני צריך ביום ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שלומי

ד''ר רוני חרמון
    19/08/2009

חדר כושר יכול לעזור בכך שזה יפתח לך קצת את התאבון אבל חשוב זה יוסיף לך רקמת שריר שהיא כבדה ולכן גם תעלה במשקל בנוסף אתה חייב לקבל יעוץ לגבי האוכל שישתלב עם הפעילות בחדר כושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו