משקל וגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל וגיל
    רינה
    18/08/2009

בת 58. הייתי מאד רזה ושרירית עד 50.

165 ס"מ גובה ומשקל 58.5 ק"ג.

עד לפני שנה הייתי 55 ק"ג.

אוכלת סביר ופעילה קצת פחות.

האם אכן הגיל הוא הסיבה לעלייה במשקל? אני מנסה לרזות אבל הגוף נהיה עקשן ברמות שלא היכרתי קודם.

מה עושים - אם בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל וגיל

הוספת תגובה

• זה לא הגיל, זה התרגיל!

אהרון
    18/08/2009

אכן, הקצב המטבולי יורד עם הגיל, ואחת הסיבות היא אובדן מסת השרירים שמתחילה כבר באמצע שנות העשרים לחיינו. מה עושים? לעכב את הזדקנות התאים אנחנו לא יכולים, אבל ביכולתנו לבלום את אובדן השרירים ואפילו להגדיל את מסתם על ידי אימוני כוח אפקטיביים בליווי תזונה מתאימה.
    השרירים, אפילו במצב מנוחה מוחלטת שורפים הרבה יותר קלוריות מרקמת השומן ובזה מונעים
    או ממתנים השמנה. גם פעילות אירובית חשובה מאוד בעיקר בגיל מבוגר, בין היתר למטרת קיזוז
    הירידה הטבעית בקצב המטבולי.
    את בטוחה שבזמן האחרון לא אוכלת יותר? גם לזה צריך לשים לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רינה

ד''ר רוני חרמון
    19/08/2009

ככול שמתבגרים צריך לאכול פחות ובמציאות זה הפוך כך שדפקטו אנחנו אוכלים יותר. תקפידי כל כמות הקלוריות המתאים לגילך תשתי הרבה מים ותעשי דיאטה ברצף שלושה חודשים ובפלא הכול יסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו