שאלה בנוגע לפעילות גופנית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לפעילות גופנית...
    עדי
    03/09/2007

אני עושה הליכות מספר פעמים בשבוע... והשאלה שלי היא מה עדיף? הליכה יומית של כ-שעה או 2 הליכות ביום שכל אחת מהן נמשכת חצי שעה?
    כלומר, מה ממולץ יותר? הליכה אחת ארוכה או 2 קצרות?

=תודה מראש= 3>

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללא ספק הליכה רצופה של שעה

ד''ר רוני חרמון
    04/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול להסביר לי בבקשה מדוע?

עדי
    06/09/2007

תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה ללכת שעה

ד''ר רוני חרמון
    07/09/2007

פעילות גופנית לצורך שריפת כלוריות מירבית וירידה במשקל צריכה להתבצע בשריפה מחומצנת כלומר בפעילות אירובית בה נשרף חמצן ולכן הפעילות חייבת להיות בדופק של לא יותר מ- 130 דופק לדקה בכדי שהספקת החמצן לשרירים תהיה מושלמת ומספיקה.זה מסביר למה הליכה בקצב של לא יותר מחמישה ק"מ לשעה.
    למה ללכת שעה כי בעשרים דקות הגוף רק מתחיל להתחמם לאחר 40 דקות הגוף חם מספיק ופעולת הקירור מתחילה זו הפעילות שגורמת לנו להזיע ולשרוף קלוריות ולכן החלק החשוב ביותר בהליכה הוא העשרים דקות האחרונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו