טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני בת 15 וחצי הגובה שלי 1.63 ואני שוקלת 70. רציתי לדעת בבקשה כמה דברים. 1.האם התפריט הזה טוב בשבילי?: בוקר (7:00-8:00): כוס (פלסטיק) קורנלפקס (רגיל)+כוס (פלסטיק) חלב 3%. ארוחת עשר (9:40-10:05): חצי פיתה+פסטרמה רומנית+מלפפון+פרי. צהריים (14:00-18:00): אורז(לבן)\פתיתים\בולגור+סלט(מלפפון+עגבניה+חסה+כרוב(לבן (19:00-20:00): שניצל(חזה הודו)+מלפפון חתוך. ערב (21:00): כוס (פלסטיק) קורנלפקס (רגיל)+כוס (פלסטיק) חלב 3%. 2. מה אמור להיות בטווח של המשקל התקין שלי? 3. כמה זמן בערך +ימים .. אני צריכה לעשות הליכה על מנת לראות תוצאות. מקווה שתוכלו לענות לי (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. התפריט אינו מגוון מספיק. ארוחת הבוקר והערב הן בעצם אותה ארוחה (קורנפלקס+חלב) , כדאי שלפחות אחת מהן תהיה שונה (למשל תכיל ביצה / טונה, גבינה, לחם, מעט טחינה, סלט...), בארוחת הצהריים גם מומלץ לגוון את המנה הבשרית ורצוי שלא תהיה מטוגנת. בארוחת עשר - תחליפי את הפיתה ל-2 פרוסות לחם מלא ותוסיפי גם יוגורט ופרי או יוגורט וחטיף דגנים בשעות אחר הצהריים. 2. את נמצאת כ-5 ק"ג מעל הטווח התקין. תני לעצמך 3 חודשים לפחות כדי לרדת בהדרגה (כך תבטיחי לעצמך ירידה נכונה מבלי לפגוע בצמיחה). 3. תשדלי להוסיף שעה הליכה במרבית ימי השבוע (5-7 פעמים בשבוע). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום,אני בת 15 וחצי הגובה שלי 1.63 ואני שוקלת 70. רציתי לדעת בבקשה כמה דברים. 1.האם התפריט הזה טוב בשבילי?: בוקר (7:00-8:00): כוס (פלסטיק) קורנלפקס (רגיל)+כוס (פלסטיק) חלב 3%. ===עדיפה שיבולת שועל, חלב 1% ,פילפל אדום ארוחת עשר (9:40-10:05): חצי פיתה+פסטרמה רומנית+מלפפון+פרי. ===פיתה מקמח מלה, פסטרמה מופחתת שומן (עדיף צלי ביתי ללא שומן ועור) צהריים (14:00-18:00): אורז(לבן)\פתיתים\בולגור+סלט(מלפפון+עגבניה+חסה+כרוב(לבן (19:00-20:00): ===אורז מלא, (מומלץ לוותר על פחמימות עמילניות לטובת ריבוי הירקות) גם פילפל בסלט עם שמן זית\אבוקדו\טחינה ולימון שניצל(חזה הודו)+מלפפון חתוך. ===לא שניצל אלה חזה צלוי\מבושל ללא רוטב, מדי פעם דג צלוי ===ביניים: פרי ערב (21:00): כוס (פלסטיק) קורנלפקס (רגיל)+כוס (פלסטיק) חלב 3%. ===ראי מה שכבר כתבו לך 2. מה אמור להיות בטווח של המשקל התקין שלי? ===בגיל שלך לא יותר מ 62 ק"ג והמינימום תלוי במבנה הגוף. אם הוא צר, כמה שיותר קרוב ל 50 ק"ג 3. כמה זמן בערך +ימים .. אני צריכה לעשות הליכה על מנת לראות תוצאות. מקווה שתוכלו לענות לי (: ===כמה שיותר, אבל אם את לא בכושר תעשי בהדרגה תוך הגברת הקצב. מומלץ לשלב פעילויות נוספות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד