רוצה להוריד בשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוריד בשבוע
    לי
    25/08/2009

שלום אני בת 15 וחצי גובה- 1.60 וחצי ומשקלי 58 בערך , רציתי לדעת כמה קלוריות עליי לצרוך ביום בשביל להוריד 3 קילו בפחות משבוע 6-5 ימים תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להוריד בשבוע

הוספת תגובה

• 1000 קק"ל + ריצת מרתון יומית!

אהרון
    26/08/2009

אל תנסי את זה בבית! עם הנתונים שלך, אם את חדשה במשחקי הרזיה תוכלי לרזות 3 ק"ג ב4 שבועות עם דיאטה מאוזנת של 1200 קק"ל ופעילות אירובית יומית במשך שעה. יותר מזה לא יחזיק
    מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת

אהרון
    27/08/2009

שלום שמי קרן , גובהי 170 , ומשקלי נע 66-68 אני בת 20.
    בזמן האחרון (תקופה של ארבעה חודשים ) עליתי למשקל שכזה בדר"כ משקלי היה 64.
    אני לא מבינה מנין העליה במשקל צצה כיוון שהתפריט שלי נשאר אותו הדבר.

בוקר
    2 פרוסות לחם מלא , קצת פחות מחצי גביע קוטג' 3% כמובן עם מלפפון ועגבניה.
    ===לחם קל
    כוס נס קפה- מעט חלב סוכרזית ומים.
    ===יותר מדי נס קפה ביום. וותרי או צמצמי.
    נישנוש - גזר

צהריים -
    כוס אורז או פתיתים או פסטה או איטריות אורזאו 2 פרוסות לחם מלא - לפעמים מוותרת אפילו על הפחמימות ואוכלת רק מנה בשרית.
    ===כדאי לוותר לגמרי לטובת הגדלת מנת הירקות
    מנה בשרית - חזה עוף, כרע עוף, 100 גרם פסטרמה 3% שומן, (בשר לעיתים רחוקות רק בשבתות אם יוצא)
    ===150-200 גר עוף ללא עור ושומן. וותרי על פסטרמה לטובתדג טרי צלוי 3 פעמים בשבוע.
    כרוב חתוך לרצועות,, פלפל, קישוא מבושל.

נשנוש - תפוח + נס קפה

ערב
    בדר"כ מכינה חומוס ביתי שעשוי מחבילת שימורם של חומוס 3 כפות טחינה לימון שום וכדומה. ואוכלת בערך מחצית מכמות הממרח שיוצא.
    ==גרגרי חומוס, לא שימורים
    או מכינה ממרח אפונה מקופסת שימורים של אפונה בצל ושמיר. וגם כן אוכלת מחצית מכמות הממרח שיוצא.
    ===עדיף אפונה קפואה או טריה (בעונה)
    במידה ולא הכנתי, אוכלת כף חומוס מוכן (אחלה, שמיר, צבר).

2 פרוסות לחם מלא.
    ===אם חומוס\אפונה, וותרי על הלחם
    לפעמים עם ביצה קשה, (לפי החשק)
    ===גווני גבינה\סרדינים
    עגבניה
    ==יותר ירקות
    נשנוש- תפוח.
    ===גווני את הפירות

קינוח - כוס פלסטיק של ברנפלקס.
    ===לא צריך, הפרי הוא הקינוח
    נס קפה אם לא שתי כוסות של נס.

יש לציין שלפעמים אני אוכלת 2 כפות קקאו וסוכרזית עם קצת מים חמים ושהופכים את הקקאו למעין שוקולד טעים. (אני משתדלת להיגמל מכך. - נראהלי שהקקאו יותר משמין ממש שאני חושבת.
    (הקקאו בא אצלי בתקופות - ימים שבא יותר מתוק ופחות.
    ===יותר מדי קקאו, הוא מקשה על ספיגת המתכות וגורם לעצירות בנוסף לקלוריות. במקומו דייסה מבושלת משתי כפות שיבולת שועל, כפית קקאו וסוכרזית. זה תחליף טוב ומשביע למתוק.
    זהו העליה במשקל קצת מטרידה אותי.
    אך יש לציין ששקלתי 64 באמצע כיתה יא' (גיל 17 בערך) וכעת אני כבר אחרי שירות צבאי (גיל 20) אז יכול להיות שהעלייה במשקל מתבקשת מעט עם השנים (למרות שאני לא רוצה להאמין בכך)
    לא שותה הרבה מים (ומודעת לכך) :)
    ===עליה במשקל היא בגלל שאת אוכלת יותר בלי להיות מודעת ו\או שורפת פחות. גם הגיל משפיע
    אבל לא משמעותית בגיל שלך. פעילות גופנית יומית תעזור לך באופן מהותי להשיג את המטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיעדת לקרן

אהרון
    27/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו