מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לגבי דיאטה שנתקעהמור27/08/2009
שלום
התחלתי את הדיאטה לפני 10 חודשים במשקל 108
כרגע אני שוקל 89 בערך (90 על צג המשקל בלי להוריד בגדים)
והדיאטה קצת נתקעת לי.בהתחהל חשבתי שהעליתי מסת שריר בחדר הכושר
אבל אז הפסקתי להתאמן במשקלים גבוהים וגם הבנתי שהתאמנתי במשקולות רק שבוע
אז עלייה משמעותית במסה לא תהיה.
אני מאוד מקפיד לאכול נכון,לא אוכל ג'אנק פוד,לא בצקים מיותרים,לא בשר שמן,גבינות רזות
משתדל לאכול רק לחם קל,בעניין הנשנושים אני לא מונע מעצמי
אבל רק אם אני ממש חייב אז רק אחרי אימון וגם אז כמות קטנה מאוד
של משהו שאני בוחר כ"מזון לנשמה"
(2-3 קוביות שוקולד\2 וופלים קטנים\חופן גרעינים)
צריכת קלוריות יומית לא עולה על 1400 בד''כ
אני מתאמן כל יום שעה של אופניים\הליכון\סקי
+ אימון משקולות 3 פעמים בשבוע
אני מרגיש שהדיאטה נתקעת לי ואני מפחד מאוד להשמין חזרה,זה כמעט כמו פחד למות מבחינתי.
אני צריך עצות איך להגביר את הירידה ולא להתקע או חלילה להעלות כי אני בשלב ביניים שאני יורד גרמים בודדים
אני אשמח לתשובה שתעזור לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים נתונים וגם כמה זמן המשקל תקוע
אהרון27/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שכחתי..הנה
מור27/08/2009גובה 1.75
גיל כמעט 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי נפסקה הירידה?
אהרון27/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההירידה
מור27/08/2009בערך בשבועיים שלוש האחרונים...
ואין שינוי בתזונה,אולי אפילו אני אוכל פחות כי זה חופש ואני גם מאוחר אז מדלג על ארוחה אחת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יכולה להיות בעיה, אבל יש פתרון.
אהרון27/08/2009אם הנתונים ואורח החיים שלך היית אמור להמשיך בירידה, בעיקר שהיא היתה בקצב מתון.
יכול מאוד להיות שאתה אוכל יותר מ1400 ק"ל ואינך מודע על זה, תרשום לך כל מה שאתה אוכל כל יום. אין בריריה אלא לוותר כליל על השוקולד\וופלים וגם על נשנושים אחרים מלבד ירקות. אם שחיה היא אופציה בשבילך, הוספתה לרשימת הפעילויות שלך תתרום מהותית. בכל מקרה צריך להגביר כמותית ועצימותית את הפעילות האירובית היומית. (לפחות שעה וחצי).
היות והמטרה שלך הרזיה ולא בניית שריר (בד"כ זה לא יכול להתקיים בו זמנית), וויתור על אכילת פחמימות מרוכזות (קמח, אורז, תפו"א, סוכר) לטובת ירקות וקטניות אמור לחדש את ההרזיה.
החלפת הבשר בדג טרי צלוי לפחות שלוש פעמים בשבוע, תתרום גם כן. הקפד על צימצום אחוז השומן במוצרי חלב, גבינות עם לא יותר מ3%. תמיד גבינה רזה עדיפה על כוס חלב, בגלל שהיא משביעה יותר. אל תשתה אלא מים.
תוך שבוע מהתחלת יישום ההמלצות, תראה ירידה של לפחות קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה והמשך בפנים
אדם28/08/2009אין לי בעיה לוותר על הנשנושים הרי ממילא הם מסתכמים בפחות מ100 קלוריות ליום...
ואני בטוח שאני לא עובר את ה1400 אני מחשב את הכל וגם מעגל בסוף
בעוד כמה ימים נגמר החופש ואני בטוח שאני אצליח להשתמש בהמלצות
(השעות שינה יחזרו לעצמן=אכילה מסודרת יותר)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ובקשר לפעילות האירובית
אדם28/08/2009אני לא יכול להשקיע שעה וחצי...
יחד עם אימוני משקולות ותרגילי בטן ומתיחות
אימון יכול להגיע לשעתיים וחצי בלי בעיה
וזה זמן יקר במיוחד בזמן הלימודים
אני הולך לפחות 40 דקות גם כל יום בלי קשר לאימונים,
אל מכון הכושר וחזרה ממנו,בבילוי עם חברים,
זה לא נחשב ממש פעילות אבל זה סוג של...
מה עושים עם זה?
תצתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם המטרה הרזיה
אהרון28/08/2009אפשר להרחיב את האירובי על חשבון חלק מאימוני כוח. בגיל שלך השרירים עדיין מתפתחים באופן טבעי, כך ששימורם פחות קריטי מאשר אחרי גיל 25 כאשר מתחיל איבוד טבעי של מסת השריר בהעדר אימונים אפקטיביים. חשוב אימון אנאירובי אבל אפשר לצמצם מעט. אתה עדיין בעודף משקל משמעותי וזאת רק חצי צרה. אם לא תקבל חיזוק המוטיבציה על ידי תוצאות מוחשיות, עלול אתה חו"ח להשבר והדרך חזרה קצרה.
אפשרות נוספת היא הגברת עצימות הפעילות האירובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתייאשד אני לא אתיאש אף פעם
מור30/08/2009זה נהיה כבר דרך חיים
להתאמן כל יום ולאכול בריא
וגם בימי םשאני בקושי קם מהמיטה מעייפות אני הולך להתאמן כי זה כיף לי בלי קשר לדיאטה
אני לא צריך לראות בעיניים ולראות מספרים שיורדים ,אני רק רוצה לדעת שאני עדיין על הסוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)