צמצום שומנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמצום שומנים...
    יעקב
    27/08/2009

שלום אני בחור מבנה גוף רזה אבל באזור הירכיים יש לי עודפי שומן פשוט רגלים שמנות לעומת פלג גוף עליון מה ניתן לעשות לי אישית זה מפריע מבחינת בגדים...ועוד שאלה אני מבצע מידי פעם הליכות ככה שהשריר הארבע ראשי חזק ומתחזק ואני מרגיש שהרגל גודלת ומבחינת המשקל אותו דבר האם ככה זה אמור להיות המסה של השריר גודלת ואני רוצה ההפך שתקטן שתצתמצם...?בתודה קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמצום שומנים...

הוספת תגובה

• שלום יעקב

ליטל סמואל-לוי
    30/08/2009

לצערי לא ניתן להרזות במקום ספציפי בגוף. כדי ל"צמצם" את אזור הירכיים שלך תצטרך לעשות דיאטה ולרדת בכל הגוף.
    חיזוק שריר ה-4 ראשי לא יצמצם את היקף הירכיים אלא יגדיל אותם בגלל עלייה במסת השריר, למרות שהליכות בעצימות ותדירות בינונית אינן אמורות להשפיע מאוד על המסה כמו תרגילי כוח.
    פתרון "הפשרה" הוא: דיאטה מאוזנת, ספורט אירובי, תרגילי כוח (באזור פלג הגוף העליון גם - כדי לשמור על פרופורציות) וגם לבוש מתאים יכול לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו