טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת כ38 אמא ל3 ילדים,עובדת בעבודה משרדית. הולכת מעט מאוד . גובה 169 ס"מ ומשקל 80 . לפני כ15 שנים נשקלתי 67 ולאחר החתונה והתחלת ההריונות (סכ"ה 5 הריונות כולל הפלות) הוספתי למשקל , עד שהגעתי למשקל זה. עדיין לא עשיתי בדיקות רפואיות (לברר רמות כולסטרול וכו ...). שאלתי היא: האם על סמך נתונים אלו ניתן לקבל תפריט שיהיה מאוזן ואצליח לרדת במשקל . אני לא לחוצה בזמן ואין לי ארוע מיוחד שלכבודו אני עושה זאת. בבקשה תייעצי לי תפריט וניתן לצמצם מבחינה קלורית אך לא לחסוך בבריאות . שמעתי על התפריט הבא : נא תייעצי לי אם הוא טוב בריאותית ומספיק מצומצם קלורית כדי להשיג ירידה (עדיין לא ניסיתי אותו) :
*בוקר:קפה/תה ללא סוכר+פרוסה +פרי *צהריים : מנה אחת בשרית(עוף/סטייק/ קופסת טונה /דגים/פול ) +סלט חי +ירקות מבושלים *ערב :סלט פרות עם מעט אגוזי מלך-או לבן וירקות -או ביצה וגבינה וירקות בין הארוחות מותר מרק ירקות ללא מרק עוף / גזר/ מלפפונים /כרוב +מים ללא שתיה מוגזת וממותקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים