מנסה להרזות ולא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להרזות ולא מצליחה
    איריס_27
    30/08/2009

שלום קוראים לי איריס ואני בת 16. הגובה שלי הוא 1.50 ואני שוקלת 57 ק"ג.
    המשקל הענק שלי מפריע לי מאו ואני לא סובלת את עצמי בגללו!!!! אנחנו חיים בחברה שכולם רזים ואם אתה לא כזה אתה פשוט פריק. אני ניסיתי להרזות כמה פעמים בעבר אבל העלתי הכל בחזרה ואפילו יותר ממה שהייתי. היו לי בעיות כולסטרול (גבוה בהרבה ממה שהיה צריך להיות לי ) וזו הסיבה שהתחלתי לעשות דיאטה. מאז אני לא מצליחה!!!! אני כל היום אוכלת לחם ומאפיםם אני פשוט חייבת אותםם. אני מרגישה שבקצב הזה אני יהיה בעוד כמה שנים איזה 100 ק"ג!?!!?
    בבקשה אני צריכה עצה איך לסתום את הפה שלי ולהפסיק לאכול כל כך הרבה.
    תתווודדדההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להרזות ולא מצליחה

הוספת תגובה

• הי איריס

ד''ר רוני חרמון
    30/08/2009

בשל גילך את חייבת יעוץ מקצועי ופעולה ארוכה של מספר שנים. חוץ מכך איני שמנה יש לך עודף משקל קל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא תהי 100 ק"ג, הכול תלוי בך

אהרון
    30/08/2009

נכשלת פעם אחרי פעם בדיאטה, אין טעם להמשיך באותה הדרך. את זקוקה לטיפול משולב תזונתי ונפשי. לא ברור לי אם את מבצעת פ"ג וביזה היקף. את חייבת, והרבה, היא תשפר גם את בעית הכולסטרול. כל פעילות אירובית בעצימות בינונית במשך שעה וחצי ביום (עדיף מפוצל) תביא תוצאות
    מעודדות, תשפר את מצב הרוח ותסיח את הדעת מאכילה כפיתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד

אהרון
    02/09/2009

מטרת הפורום היא לענות על השאלות ולהעביר מידע מקצועי ,אבל אף אחד לא יבנה לך תפריט אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועדת לדוד

אהרון
    02/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי כיוון

אדם מאמן
    01/09/2009

שלום איריס

ראשית הרשי לי לומר שאני מבין ללבך. בחברה של היום לא קל להיות בעלי עודף משקל.
    ובכל זאת אני מכיר אנשים בעלי עודף משקל חמור יותר משלך והלוואי ל כולנו חיים מאושרים כמו שלהם
    אני לא אומר שאת צריכה לקבל את המצב ולהפסיק עם הדיאטות, אבל תבדקי מסביבך מה באמת מציק לך ביום יום. בין אם זה הקשר המשפחתי, החברתי, או חוסר ביטחון הנובע מסיבה אחרת. איפה ההורים והחברים בכל הסיפור הזה? את מתייעצת איתם? בקשר לירידה במשקל, יש המון דרכים לעשות זאת אבל חשוב שתשימי לב גם לחייך האישיים. המשקל זה החלק הקל אם את באמת מוכנה להשקיע, אבל חשוב שזה יבוא ממקום טוב!

מקווה שעזרתי,

שלך,

אדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו