טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום - אני בחור בן 33 178/65 ואני מת לעלות במשקל... מאז שאני זוכר את עצמי מבנה הגוף שלי נשאר כמו שהוא... אני אוכל בסדר, כמו כולם תלוי במצב רוח שלי. לפעמים הרבה ולפעמים פחות - אבל ממש שום דבר לא משפיע על המשקל. האמא שלי גם רזה והאבא והאחים בעלי גוף רגיל אך עם נטייה להשמנה. בבקשה - חייב עזרה אם יש איזה ויטמינים או שייקים שאני יכול להוסיך לתזונה שלי... או כל דבר אחר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדשא של השכן תמיד ירוק יותר. אתה מאוד רוצה לעלות במשקל, ואני מבינה את זה. למרות שמבחינה פורמלית אינך בתת משקל.
לעלות במשקל לא פחות קשה מאשר לרדת. כנראה, שהתברכת בחילוף חומרים מהיר ויש לך נטייה טבעית לא לצבור הרבה שומן.
כדי לנסות ולנות זאת עליך להקפיד על כמה נקודות: 1. להקפיד לאכול. לא כתלות במצב הרוח, ואפילו לא ברעב. אתה צריך לאכול לפחות 6 ארוחות קטנות, מפוזרות על פני היום. לא להרשות לעצמך לפספס. אתה צריך להכניס קלוריות ואנרגיה לגוף.
2. להקפיד לאכול מזונות מרוכזים בקלוריות, שיתנו לך גם תועלת תזונתית. אפשרויות טובות הן שילוב של גרעינים ואגוזים לא קלויים, טחינה, אבוקדו, אכילת ירקות עשירים יותר בעמילן כמו אפונה, תירס, בטטה, וכד'.
3. שילוב פעילות גופנית הבונה מסת שריר, כמו למשל עבודה עם משקולות או מכשירים בחדר הכושר.
התהליך הוא ארוך ולוקח זמן לראות תוצאות רציניות. ההתמדה היא מאוד חשובה.
בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים