טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ועל הדרך אני אשאל שאלה - אני רוצה לעבור לתזונה טבעית ככל הניתן אבל יוצא שברוב הזמן אני רעבה כי אני לא מכירה מספיק מאכלים מתאימים.מעבר לזה , חשוב לי שהתזונה שלי גם תהיה מגוונת, וכמה אפשר לאכול פירות? האם אתם יכולים לייעץ לי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דבר ראשון תזונה טבעית מבוססת על פירות וירקות. אז לכי לירקן שלך ותפוצצי את הבית בכל הפירות והירקות שאת אוהבת. אחרי זה , לכי תעשי סיבוב בחנות הטבע. את יכולה להתחיל במעבר לאורז מלא, קינואה או קטניות כמו עדשים...אם את רוצה תרשמי לי הודעה ואני אארגן לך מתכונים קלים ופשוטים.
מוצרי חלב אפשר לקחת מחלב עזים או כבשים.
תזרקי מהבית:בשר, מוצרי חלב פרה, אוכל מעובד כמו פסטרמה, נקניקיות וכד', סוכר לבן, מוצרים על בסיס קמח לבן, ממתקים, חטיפים, מטוגנים, פיצוחים קלויים, אבקות כימיקליות למינהן כמואבקת מרק עוף, כל דבר שיש בו MSG (מונסודיום גלוקומט)...וכאלה דברים.
במקום ממתקים את יכולה לאכול פירות יבשים ללא תוספת סוכר (רצוי אורגניים), חלבה (טחינה גולמית + דבש) וכל דבר שטבעי בבסיסו
שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד