תפריט דיאטה-ייעוץ.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט דיאטה-ייעוץ.
    שרית
    07/09/2009

אני בת 24 1.62 משקל 64 ק"ג. רוצה לרדת ל56 ק"ג. מתאמנת 3 פעמים סטודיו סי עיצוב+ 3הליכות.
    תפריט:בוקר- 2 פרוסות לחם קל +קוטג' 3% ועגבניה או 2 כוסות חד פעמי של קרנצי'ם (90קלוריות למנה)+כוס נס עם חלב דל וסוכרזית
    ביניי-ם אפרסק או תפוח
    צהריים- 6 כפות פירה או פתיתים או פסטה או אורז+2 טבעטל לייט או 3 חתיכות פסטרמה דל שומן+סלט עם כף טחינה. ( מגיל 14 התחלתי להיות צמחונית חזרתי לאכול עוף אך לעיתים רחוקות).
    ביניים- אפרסק
    ערב- 2 פרוסות קל +קוטג' 3% או כף טחינה או כף חומוס +ביצה קשה או חביתה מטוגנת בתרסיס קנולה+ירקות+נס קפה דל עם סוכרזית
    ערב-פרי או מעדן 0%שומן
    *אני שותה הרבה מים
    * כשבא לי מתוק 2-3 בשבוע אוכלת חטיף 92 קלוריות של שוקולד עם דגנים.
    האם התפריט בסדר או יש מקום לשיפור? תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט דיאטה-ייעוץ.

הוספת תגובה

• לא רע

אהרון
    07/09/2009

אני בת 24 1.62 משקל 64 ק"ג. רוצה לרדת ל56 ק"ג. מתאמנת 3 פעמים סטודיו סי עיצוב+ 3הליכות.
    תפריט:בוקר- 2 פרוסות לחם קל +קוטג' 3% ועגבניה או 2 כוסות חד פעמי של קרנצי'ם (90קלוריות למנה)+כוס נס עם חלב דל וסוכרזית
    ====במקום קרנצים דייסת שיבולת שועל עם חלב .1%. לחם מקמח מלא
    ביניי-ם אפרסק או תפוח
    צהריים- 6 כפות פירה או פתיתים או פסטה או אורז+2 טבעטל לייט או 3 חתיכות פסטרמה דל שומן+סלט עם כף טחינה. ( מגיל 14 התחלתי להיות צמחונית חזרתי לאכול עוף אך לעיתים רחוקות).
    ===פחמימות מלאות. עוף לעיתים יותר קרובות עדיף על טבעטל (מוצר מתועש)
    ביניים- אפרסק
    ערב- 2 פרוסות קל +קוטג' 3% או כף טחינה או כף חומוס +ביצה קשה או חביתה מטוגנת בתרסיס קנולה+ירקות+נס קפה דל עם סוכרזית
    ערב-פרי או מעדן 0%שומן
    *אני שותה הרבה מים
    * כשבא לי מתוק 2-3 בשבוע אוכלת חטיף 92 קלוריות של שוקולד עם דגנים.
    ===כמה שפחות
    האם התפריט בסדר או יש מקום לשיפור? תודה רבה...
    ===התפריט מאוזן, גם הפ"ג ראויה. אכלי כמה שיותר ירקות מגוונים. אם את רוצה לזרז את ההרזיה
    (לא הכרחי) הגבירי את הפעילות האירובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט דיאטה-ייעוץ.

שרית
    08/09/2009

אהרון אתה ד"ר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו