טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כ שלוש שנים סבלתי מאנורקסיה, ירדתי ממשקל של 68 ק"ג למשקל של 36 ק"ג תוך פחות משנה ואני מודעת לכך שעשיתי נזק עצום לגוף שלי. במשך השלוש שנים האחרונות היו תזוזות דרסטיות במשקל שלי. שקלתי כעבור שנה מהמשקל הנמוך ביותר 56 ק"ג. שנה לאחר מכן שוב ירדתי ל46 ק"ג וכרגע אני שוקלת 57 ק"ג.מאז שהחלמתי מהמחלה אני שומרת על תזונה נכונה ויחסית מאוזנת, עושה הרבה התעמלות (4-5 פעמים בשבוע). ולא חושבת אפילו על לאכול "ג'אנק פוד". יש לי אורח חיים שונה משל חברות שלי או המשפחה שלי בכל מה שקשור לתזונה; אני לא נהינית מהאוכל, אני כל הזמן חושבת על איך אני יכולה להוריד כמויות מהתפריט שיש לי (מהתזונאית) ובכלליות אני כל הזמן חושבת על האוכל ומנסה לאכול נכון ועם זאת את המינימום ההכרחי בשביל לרזות. אני יודעת שאני לא בעלת משקל עודף, אבל הדימוי העצמי שלי נמוך וחשוב לי מאוד להיות רזה. (אבל שוב, לא רזה מידי). בחודשיים האחרונים התחלתי באמת לאכול ממש לפי תפריט מתזונאית(התפריט מכיל: כוס קורנפלקס+כוס חלב,צהריים: חזה עוף / טונה + סלט+ ירקות מאודים ערב:פרוסת לחםם קל+גבינה+ביצה). ואני מבצעת 4 פעמים בשבוע אימונים עם מדריך בחדר כושר. המהלך החודשיים האינטנסיביים הללו רזיתי בסה"כ קילו וחצי! דבר שמאוד מתסכל אותי ומאוד מציק לי, כי אני מתאמצת מאוד ולא רואה תוצאות. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי שאולי זו בלוטת התריס אבל בבדיקות שעשיתי היא הייתה תקינה. מה שכן היה לי קצת חוסר בברזל . השאלה שלי היא מה מפריע לי לרדת במשקל? אני בת 18 ד"א, ואני לא חושבת שזה צריך להיות ככה .. מה לא בסדר? תודה מראש, וסליחה על האורך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליצה לך להמשיך טיפול משולב של דיאטנית ופסיכולוג במרכז שטופלת בו בעבר או עד כה. את צריכה לשפר את הדימוי הגופני שלך ואת יחסך למזון או לאכילה, בטרם תעשי שינויים נוספים במשקלך.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד