שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    דנה
    27/03/2007

שלום רציתי לשאול כיצד אני יכולה להוריד ממשקלי בלי לפגוע בו ?
    כלומר הייתי ילדה שמנה עשיתי דיאטות ואומנם הורדתי יפה ממשקלי אבל עכשיו שאני במשקל תקין קצת קשה לשמור על המשקל אני רוצה להוריד עוד קצת מהמשקל שלי אני בת 17 וחצי שוקלת 64 גובה 1.67 אני יודעת שאני במשקל תקין אך באזור הבטןן אני ממש שמנה וזה מציקק ניסיתי דיאטות אבלל זה רק הורסס כי אני מרזה ושוב חוזרת לאותו המשקל וזה סתם פוגע בגוף
    אולי תתנו לי עצה מה עליי לעשותת?
    אני יודעת שדיאטה זה בעצם דרך החיים שצריך לדעת לאכול בריא אני אוכלת בריא ומנסה לקצץ בקלוריות כדי לרזות אבל שוב כל פעם מחדש נשברת
    אני מבצעת פעילות גופנית אבל כלום לא עוזר לי לרזות יש רעיונות עצות בבקשה תעזרו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

מוניקה קרן
    28/03/2007

שלום דנה,
    לכל גוף יש את המשקל המתאים לו ואליו הוא שואף ומתייצב בו. זו כנראה הסיבה שהמשקל התקין הוא למעשה טווח של משקלים. אין משקל אחד שמתאים לגובה מסוים. כנראה שלגוף שלך "נח" ב-64 ק"ג, שהוא כאמור משקל מתאים לגובהך. כדי לרדת מהמשקל הזה עלייך לצמצם את הצריכה הקלורית שלך. ואני מדברייך שזה קשה לך. את צריכה לשקול לקבל את עצמך במשקל הזה. זה בסה"כ רק מספר. תחום שיכול לעזור לך לעצב את גופך הוא פעילות גופנית. מומלץ שתבצעי פעילות גופנית סדירה באופן יומיומי. כדאי לעסוק בפעילות אירובית כמו הליכה, רכיבה על אופניים, ריצה, שחייה, ריקוד לפחות 3-4 פעמים בשבוע ועוד פעמיים עד 3 בפעילות אנאירובית, מה שנקרא עיצוב. בדרך זו, אם תמשיכי להקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת תחטבי את גופך, ולמרות שלא תרדי במשקל, תיראי רזה יותר.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו