הורדת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת משקל
    רינת
    08/09/2007

שלום לך
    ברצוני לשאול אותך כמה שאלות .אני אישה נשואה בת 29 עם שני ילדים בן בן 3 ותינוקת עוד מעט בת 8 חודשים . לפני שהתחתנתי הייתי במשקל 58-59 גובהה 170 למשקל הזה הגעתי לאחר הרבה דיאטות שלבסוף עשיתי דיאטה רגילה לאכול 3 ארוחות עם הליכה כל יום שעה ירדתי 17 ק"ג בערך במשך שנה . על המשקל הזה שמרתי כמה שנים בהיריון הראשון שלי עליתי משהו כמו 17 ק"ג לאחר שנה ירדתי בלי דיאטה והגעתי ל 62 ק"ג . ההריון הזה עליתי 14 ק"ג לאחר הלידה הגעתי למשקל של 72 (לאחר לידה) אחרי כמה שבועות עשיתי דיאטה ממש קשה למשך חודש וחצי ולא ירדתי גרם לאחר בדיקות התברר שיש לי תת פעילות בבלוטת התריס והרופא נתן לי תרופה אני לוקחת אותה משהו כמו חודשיים ויותר ואין תוצאות אני תקועה על המשקל למרות שבאמת אני לא אוכלת .
    בבקר כוס חלב +קורנפלקס קלוגס
    ארוחות ביניים אם בכלל פרי
    ארוחת צהריים - מה שאני מבשלת צלחת קטנה אם זה אורז,עוף,מרק...
    ארוחת ביניים לפעמים פריכיות עם זעתר או פתית 6 דגנים
    לפעמים אוכלת ביס שוקולד,או ביס עוגה או וופל אחד
    בלילה 2-3 פרוסות אנגל עם לבנה,זעתר,קוטג'
    לא מבצעת פעילות גופנית חוץ מעבודה ניקיון בבית.
    למרות שאני לא חושבת שיש לי עכשיו בעיה בבלוטת התריס כי בהיריון הראשון גם היה לי אבל הרופא חיכה עד לאחר 6 חודשים ואז התברר שהכל בסדר אבל הפעם הוא נתן לי ולא חיכה .לא יודעת מה לעשות אני הפסקתי לקחת את התרופה כי לא נראה לי שהיא עוזרת מה יכולות להיות הסיבות אנא עזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת משקל

הוספת תגובה

• שלום רינת

ד''ר רוני חרמון
    08/09/2007

תת פעילות של בלוטת התריס נקבעת בשל סימנים קליניים ותשובות של בדיקות ברגע שיש אבחנה אחד הטיפולים הינו טיפול תרופתי טיפול זה אינו משחק ויש לקחת אותו כל עוד הבדיקות מוכיחות שצריך לקחת אותו. הטיפול לא נועד לירידה במשקל.
    בקשר למישקל הכול תלוי במאזן האנרגיה את צריכה לאכול פחות ממה שאת מוציאה לשם כך צריך או לאכול פחות או להוציא יותר. התהליך ממושך וארוך אין קיצורי דרך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו