טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי רציתי לשאול אם אפשר להרזות עם התפריט הזה ועם כן כמה? שמי קורל אני בת 16 גובה 1.62 שוקלת 60
בוקר : 2 פרוסות לחם קל (עד 80 ק') + 2 כפות גבינה 5%
ביניים: 2 פרוסות לחם קל + ביצה קשה + 2 זיתים גדולים + פרי
צהריים: 3 כפות אורז + 150 חזה עוף + סלט+ כפית שמן
ביניים: 2 פרוסות לחם קל + כפית ריבה דיאט + פרי
ערב : 2 פרוסות לחם קל + 3 כפות קוטג 5% + סלט + כפית שמן
לילה : יוגורט 0% + פרי
במהלך היום שתית מים + האכילה מתבצעת כל שעה וחצי עד 3 שעות מרווח ומתחילים לאכול שעה מאז שקמים פעם בשבוע יש מנה מותרת שהיא מנה בנוסף לכל הארוחות 600 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי רציתי לשאול אם אפשר להרזות עם התפריט הזה ועם כן כמה? שמי קורל אני בת 16 גובה 1.62 שוקלת 60 ===6-7 ק"ג תוך 3 חודשים. אפשר לזרז עם תבצעי כל יום פעילות אירובית ככל שתוכלי להרשות לעצמך. מלבד הרזיה יש לה יתרונות בריאותים נוספים לגוף ולנפש. בוקר : 2 פרוסות לחם קל (עד 80 ק') + 2 כפות גבינה 5% ===לחם מקמח מלא, חצי קופסה גבינה 3% + פילפל אדום ביניים: 2 פרוסות לחם קל + ביצה קשה + 2 זיתים גדולים + פרי
צהריים: 3 כפות אורז + 150 חזה עוף + סלט+ כפית שמן ===אורז מלא. מדי פעם דג טרי צלוי במקום עןף ביניים: 2 פרוסות לחם קל + כפית ריבה דיאט + פרי ===רק פרי ערב : 2 פרוסות לחם קל + 3 כפות קוטג 5% + סלט + כפית שמן ====קוטג' 3% לילה : יוגורט 0% + פרי
במהלך היום שתית מים + האכילה מתבצעת כל שעה וחצי עד 3 שעות מרווח ומתחילים לאכול שעה מאז שקמים פעם בשבוע יש מנה מותרת שהיא מנה בנוסף לכל הארוחות 600 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אני אעשה את הדיאטה ללא השינוים שלך אני עדיין ארזה 6-7 ק"ג ב3 חודשים עם פעילות בחדר כושר? ואפילו אחרי שאני אגיע למשקל היעד אני אמשיך לרדת במשקל ? עכשיו האם ראית לגבי (המנה המותרת ) - כלומר פעם בשבוע בלבד בנוסף לכל הארוחות מגיע מה שאני רוצה בעל ערך של 600 קלוריות תודה רק וודאות כי זה נראה הרבה מאוד קלוריות אבל נשמע טוב ובריא תודה על התשובה
בין התפריט המקורי לבין זה עם השינויים. תרומה משמעותית יותר תביא הפעילות האירובית, ככל שתעשי יותר, תרזי יותר. 6-7 ק"ג היא הערכה בלבד מבוססת על סטטיסטיקה אצל אלה עם הנתונים שלך, אבל אצלך יכול להיות שונה לשני הכיוונים. לגבי הבונוס השבועי, אישית אינני תומך בגישה כי זה עלול להוציא אותך מהשיגרה אליה תתרגלי גופנית ומנטלית אבל איש הישר בעיניו יעשה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד