טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 21 במשך שלושת החודשים האחרונים הייתי בארה"ב ו אכלתי לדעתי מעט מדי בגלל הבעייתיות בכשרות שם. ירדתי במשקל בכ- 4 ק"ג. נכון לעכשיו אני שוקלת 47 גובה 1.64 אני יודעת שכשצורכים מעט קלוריות לגוף שצריך אנרגיה, הגוף מרגיל את עצמו לחילוף חומרים איטי ואם אני אוכל עכשיו כרגיל אני עלולה לעלות מאוד במשקל. מה אפשר לעשות כדי להרגיל את הגוף שלי לחזור לחילוף החומרים הרגיל שלו. ארצה לציין שאני עושה ספורט אירובי 3 פעמים בשבוע ואנאירובי 3 פעמים ומקפידה מאוד על תזונה נכונה.
תודה רבה מראש ושנה טובה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בתור וותיקה בפורום את לא זקוקה להסברים לגבי תזונה נכונה וחילוף חומרים. עד כמה שהספקתי להכיר אותך אין סכנה שתתנפלי על אוכל ותשמיני מעבר לחזרה למה שהיית. את רזה באופן טבעי ובחו"ל לא הרעבת את עצמך במידה שגרמה לירידה חריגה בקצב המטבולי. על אף הרזון שלך,הרזיה של 4 ק"ג ב3 חודשים אינה מוגזמת מבחינת בקצב, לכן אין מה לדאוג שעם החזרה ההדרגתית לתזונה אליה את רגילה, תשמיני במידה לא רצויה. חשוב מאוד להמשיך בפ"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים