תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה
    לירון פרידמן
    17/09/2009

היי,
    אני בת 21 במשך שלושת החודשים האחרונים הייתי בארה"ב ו אכלתי לדעתי מעט מדי בגלל הבעייתיות בכשרות שם. ירדתי במשקל בכ- 4 ק"ג. נכון לעכשיו אני שוקלת 47 גובה 1.64
    אני יודעת שכשצורכים מעט קלוריות לגוף שצריך אנרגיה, הגוף מרגיל את עצמו לחילוף חומרים איטי ואם אני אוכל עכשיו כרגיל אני עלולה לעלות מאוד במשקל.
    מה אפשר לעשות כדי להרגיל את הגוף שלי לחזור לחילוף החומרים הרגיל שלו.
    ארצה לציין שאני עושה ספורט אירובי 3 פעמים בשבוע ואנאירובי 3 פעמים ומקפידה מאוד על תזונה נכונה.

תודה רבה מראש ושנה טובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה

הוספת תגובה

• ברוכה השבה ארצה ולפורום

אהרון
    18/09/2009

בתור וותיקה בפורום את לא זקוקה להסברים לגבי תזונה נכונה וחילוף חומרים. עד כמה שהספקתי להכיר אותך אין סכנה שתתנפלי על אוכל ותשמיני מעבר לחזרה למה שהיית. את רזה באופן טבעי ובחו"ל לא הרעבת את עצמך במידה שגרמה לירידה חריגה בקצב המטבולי. על אף הרזון שלך,הרזיה של 4 ק"ג ב3 חודשים אינה מוגזמת מבחינת בקצב, לכן אין מה לדאוג שעם החזרה ההדרגתית לתזונה אליה את רגילה, תשמיני במידה לא רצויה. חשוב מאוד להמשיך בפ"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו