טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 22 , גובה 1.62 ומשקל 62. אני ממש מתוסכלת מהמשקל , הג'ינסים לוחצים ויש לי גוף ממש לא יפה.. אני רוצה להגיע למשקל 50 תוך 3 וחצי חודשים בעזרת התפריט הבא: 7:30 - כוס קורנפלקס ללא סוכר+ חצי כוס חלב 10:30 - פרי 13:30- שניצל עוף/ שניצל טבעול לייט /רבע עוף + מללפון ועגבניה 16:30- פרי 17:00-18:00 שעה הליכה מהירה 19:00 לחם קל+ כף גבינה 3%+ ירק+ ביצה / חצי קופסה טונה בשמן מסוננת היטב 21:00 תה + חטיף אנרגיה/ 2 פתי בר
אשמח לדעת מה דעתכם ? וכמה קלוריות יש בתפריט ? תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אני בת 22 , גובה 1.62 ומשקל 62. אני ממש מתוסכלת מהמשקל , הג'ינסים לוחצים ויש לי גוף ממש לא יפה.. אני רוצה להגיע למשקל 50 תוך 3 וחצי חודשים בעזרת התפריט הבא: ===בהתחשב בנתונים והעודף (יש ?) ייתכן שהקצב יהיה קצת יותר איטי (ובריא)
7:30 - כוס קורנפלקס ללא סוכר+ חצי כוס חלב ===לא כל יום קורנפלקס, יש לגוון עם שיבולת שועל. חלב 1%. הוסיפי פילפל אדום 10:30 - פרי 13:30- שניצל עוף/ שניצל טבעול לייט /רבע עוף + מללפון ועגבניה ===לא שניצל כלשהו. העוף ללא עור ושומן. מדי פעם דג צלוי. יותר ירקות 16:30- פרי 17:00-18:00 שעה הליכה מהירה ===עם קטעי ריצה קלה 19:00 לחם קל+ כף גבינה 3%+ ירק+ ביצה / חצי קופסה טונה בשמן מסוננת היטב ===2 פרוסות קל מלא ..../קופסת סרדינים 21:00 תה + חטיף אנרגיה/ 2 פתי בר ====חטיף ללא שומן וסוכר
אשמח לדעת מה דעתכם ? וכמה קלוריות יש בתפריט ===1100-1200= תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד