טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 40.מיבנה גוף רחב. גובה כ-1.60,מישקל 64,אחרי דיאטה ארוכה שבה הורדתי כ-12 ק"ג. המישקל ניתקע הרבה זמן על 64. רוצה להוריד ל-60.זה ייספק אותי. אני מבצעת פעילות גופנית 4-5 פעמים בשבוע ועובדת עבודה פעילה. אז..כמה ? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חודשיים,לפעמים קצת יורד לפעמים עולה, אך זהו הממוצע הקבוע. אני מתאמנת בקראטה 3 פעמים בשבוע שעה לפחות כל אימון,ועוד פעמיים בשבוע מבצעת הליכה מהירה בת שעה. אשמח לדעת כמה קלוריות ליצרוך כדי לרדת לפחות ל-60,בלי לירעוב.. כאמור,גם בעבודתי,איני יושבת כל הזמן,אלא זזה הרבה. תודה ושנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחרי הורדה משמעותית נפוצה(אך לא חובה) תופעת העצירה בהרזיה משך 1-3 שבועות. בהתחשב בתקופה הארוכה בה את כבר במצב סטטי, אפשר לקבוע שהפרק הנוכחי של ההרזיה הסתיים על ידי כך שהגעת לאיזון במאזן האנרגטי. בהתחלת משטר ההרזיה, בהנחה שהיקף הפעילות הגופנית היה דמה לנוכחי, את שרפת יותר אנרגיה (קלוריות) בגלל המשקל והקצב המטבולי הגבוהים יותר מעכשיו. לו היית עכשיו בהתחלת הדיאטה עם הנתונים והפ"ג הנוכחיים, הייתי ממליץ לך על 1300 קק"ל ליום כדי להוריד את המבוקש תוך זמן סביר, אבל המטבוליזם שלך איטי יותר כרגע לכן ישנן שתי אפשרויות או שילוב ביניהן: 1. צימצום הערך הקלורי של התפריט הנוכחי במידה מוחשית 2. הגברת היקף הפעילות האירובית אינני יודע את הערך הקלורי של התזונה היומית העכשית שלך, אבל אני מניח שאינו גבוה, לכן עדיף לא לרדת מתחת ל1200 קק"ל ולהעדיף את האפשרות השניה. אם תוכלי להרשות לעצמך הליכה נמרצת עם קטעי ריצה קלה במשך שעה וחצי בימים ללא קרטה או בנוסף, תשיגי את מבוקשך.
אבל רק המאוזניים יתנו לך את התשובה הנכונה. אם השקילה השבועית תספק אותך המשיכי, אם לא, הגבירי עוד יותר את הפעילות האירובית ואם אפשר, גווני אותה, למשל שחיה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד