שריפת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת שומן
    שי
    18/09/2009

אני כבר כחודש מתאמן (בחדר כושר) אני רואה שינוי רציני בגודל השריר שלי אך אחוז השומן בגוף שלי עדיין זהה אני אוכל 3 ארוחת ביום לא מקפיד על אוכל מסויים אבל בארוחת ערב אני לא אוכל ארוחה אלא אני שותה אבקת חלבון שקניתי (אני שותה את זה אחרי אימון)
    אני צריך הסבר ואם אפשר גם תפריט מצומצם על הדרך הנכונה לשרוף שומנים ולהקטין את היקף הבטן
    כי סופרט אני עושה אני עושה 40 דקות של אירובי (20 דקות ריצה הליכון ו20 דקות מדרגות) ועוד בערך 20 דקות של אימון כוח הבדל משמעותי בהיקף הבטן לא ראיתי...
    אשמח לעזרה
    תודה

נ.ב
    אני בעודף משקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת שומן

הוספת תגובה

• שריפת שומן

אהרון
    21/09/2009

אתה לא מוסר נתונים אישיים ומספר האימונים בשבוע אבל יש לי כמה הנחיות כלליות.
    1. המשימה הראשונה שלך צריכה להיות הרזיה תוך בלימת איבוד מסת השרירים. הרזיה תוך בניית מסת שריר איננה אפשרית אם אתה לא שייך לאחוז הזעום של בעלי הגן הספציפי שמאפשר את התופעה.
    2. הורדת אחוז השומן משיגים על ידי פעילות אירובית, לכן תגדיל, ככל שאתה יכול להרשות לעצמך, את היקפה.
    3. אתה צריך לאכול 5 -6 פעמים ביום, מתוכן, 3 ארוחות עיקריות מאוזנות
    4. עזוב את אבקת החלבון ( למרות קידום המכירות שנהוג לעשות בחדרי כושר) ואכול מזון טבעי עשיר בחלבון איכותי.
    5. דפדף אחורה בפורום ותמצא הנחיות לגבי תזונה לפני ואחרי האימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו