טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך ברצוני לשאול אותך כמה שאלות .אני אישה נשואה בת 29 עם שני ילדים בן בן 3 ותינוקת עוד מעט בת 8 חודשים . לפני שהתחתנתי הייתי במשקל 58-59 גובהה 170 למשקל הזה הגעתי לאחר הרבה דיאטות שלבסוף עשיתי דיאטה רגילה לאכול 3 ארוחות עם הליכה כל יום שעה ירדתי 17 ק"ג בערך במשך שנה . על המשקל הזה שמרתי כמה שנים בהיריון הראשון שלי עליתי משהו כמו 17 ק"ג לאחר שנה ירדתי בלי דיאטה והגעתי ל 62 ק"ג . ההריון הזה עליתי 14 ק"ג לאחר הלידה הגעתי למשקל של 72 (לאחר לידה) אחרי כמה שבועות עשיתי דיאטה ממש קשה למשך חודש וחצי ולא ירדתי גרם לאחר בדיקות התברר שיש לי תת פעילות בבלוטת התריס והרופא נתן לי תרופה אני לוקחת אותה משהו כמו חודשיים ויותר ואין תוצאות אני תקועה על המשקל למרות שבאמת אני לא אוכלת . בבקר כוס חלב +קורנפלקס קלוגס ארוחות ביניים אם בכלל פרי ארוחת צהריים - מה שאני מבשלת צלחת קטנה אם זה אורז,עוף,מרק... ארוחת ביניים לפעמים פריכיות עם זעתר או פתית 6 דגנים לפעמים אוכלת ביס שוקולד,או ביס עוגה או וופל אחד בלילה 2-3 פרוסות אנגל עם לבנה,זעתר,קוטג' לא מבצעת פעילות גופנית חוץ מעבודה ניקיון בבית. למרות שאני לא חושבת שיש לי עכשיו בעיה בבלות התריס כי בהיריון הראשון גם היה לי אבל הרופא חיכה עד לאחר 6 חודשים ואז התברר שהכל בסדר אבל הפעם הוא נתן לי ולא חיכה .לא יודעת מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה זה רציני ואין לעשות אותה בקלילות וללא השגחה את חייבת לשמוע בהמלצת הרופא לגבי בלוטת התריס ולהסתמך על בדיקות ולא על הרגשה את חייבת לעשות דיאטה מסודרך בהדרכת מקצוען את צריכה לשלב קצת ספורט כמו הליכה של 5 ק"מ בשעה אחת פעמיים בשבוע בקיצור את צריכה להתארגן על זה לאורך זמן אם את מעוניינת באמת להצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד