טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר ממש נהיית מתוסכלת לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליחה לרדת במשקל אני מרגישה שאני כבר על סף דכאון מרוב שאני לא מצליחה.
התחלתי עם דיאטנית אבל הירידה הייתה כל כך מזערית שזה תסכל אותי ואז היא עזבה עכקרון הורדתי כבר 7 ק"ג אבל השניים שלושה האחרונים באים והולכים והייתי רוצה להוריד עוד 15 ק"ג אבל אחרי שנתיים של שמירה זה כבר נהיה ממש קשה... אני גרה עם ההורים שלי ועם אחים שלי (שהם שניהם מאוד רזים ויכולים לאכול כל מה שבא להם בלי שזה ישפיע אפילו לרגע) אז כל הזמן יש ממתקים ושוקולדים ובאיזשהו שלב אי מתפתה ואוכלת את זה (אחרי שנתיים זה כבר ממש קשה להמנע מזה במיוחד שאני ממש אוהבת את זה. מה גם שעכשיו אני מתחילה ללמוד לפסיכומטרי אז אני מוצאת את עצמי מחפשת אוכל בכל רגע כמעט.
אני 165 ושוקלת בין 72 ל74 תלוי באיזה יום והייתי רוצה המלצה לאיך לרשת בחודשיים שלושה לפחות בין 8-10 ק"ג כי אני לא מסוגלת לחכות עוד שנה עד שהכל ירד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינך צריכה להיות מתוסכלת בכלל! את ירדת כמעט 10% ממשקלך ושמרת על התוצאות מזה כשנתיים כבר, וזה כשלעצמו הישג לא קטן (!), ולא מובן מאליו בכללֱ. אז ראשית - כל הכבוד. לגבי המשך הירידה, אני לא מכירה אותך באופן אישי לכן איני יכולה לתת לך "מרשם" לירידה במשקל, אך מדבריך אני מבינה כי את זקוקה לאיזשהי מסגרת תומכת מחוץ לבית (פרטית או קבוצתית). ממליצה לך לפנות לייעוץ ולבנות תפריט באופן אישי המותאם לחילוף החומרים שלך. כמו כן, לא ציינת אם את עושה פעילות גופנית כלשהי, ולדעתי זה חשוב מאוד עבורך גם לטווח הרחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עשיתי פעם והתמדתי אבל הפסקתי עם זה ועכשיו יש לי חודש חינם בחדר כושר אז אני הולכת מדי פעם אבלאפשר להגיד שאנ לא עושה (ואני אודה שזה כי אני עצלנית ואני לא סובלת ספורט!!)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד